• Diepvriesman

Lekker en gemakkelijk

Advertorial

Maaltijden Diepvriesman verser dan vers

Feike Klomp

VEENENDAAL De Diepvriesman biedt al jarenlang een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat de klant nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd. Handig en betrouwbaar.

In 1970 startte Aad Koornneef zijn diepvriesthuisdienst in Veenendaal, het bedrijf dat acht jaar geleden werd overgenomen door Joke Beekman. Het assortiment bestond uit vlees, kip, vis, groenten, snacks, aardappel en ijsproducten. De doelstelling was om er een landelijke organisatie van te maken. En dat is gelukt. Met 45 diepvriesmannen worden vierwekelijks rechtstreeks aan de consument de lekkerste diepvriesproducten geleverd, in elk dorp of stad in ons land.

Joke Beekman: ,,Ook al groeit het aandeel kant-en-klaar maaltijden sterk, toch maakt dit nog steeds onderdeel uit van het succes, want onze corebusiness is nog steeds om onze klanten vierwekelijks te bezoeken en hun vriezer te vullen met heerlijke producten van topkwaliteit."

GEMAK De klant ervaart enorm het gemak van thuisbezorging, want dat bespaart in het drukke bestaan de nodige bezoekjes aan de supermarkt. ,,Naast de 70 verschillende maaltijden bestaat ons assortiment uit maar liefst 270 verschillende producten in onder andere vlees, kip, vis, groenten, snacks en ijsproducten. Zo is er nu, 47 jaar later, aan het assortiment niet echt veel veranderd met uitzondering van de kant-en-klaar maaltijden." Dit heeft een oorzaak. ,,Senioren blijven bijvoorbeeld langer op zichzelf blijven wonen en ervaren sterk het gemak om een assortiment maaltijden in de vriezer te hebben, zodat zij niet dagelijks de zorgen hebben om de maaltijd op tafel te krijgen", benadrukt Beekman.

,,Van de vrouwen weten we dat 70% aan het arbeidsproces deelneemt en het als heerlijk ervaart om een paar keer per week niet te hoeven koken. Maar ze zijn door ons aanbod wel in staat om een heerlijke ambachtelijk bereidde maaltijd binnen 20 minuten uit de oven te toveren. Hoe fijn is dat? "

TOPHYGIËNE De Diepvriesman biedt een keuze uit maar liefst 70 verschillende, puur ambachtelijk bereidde Hollandse maaltijden. ,,Zorgvuldig bereid in een Hollandse keuken waar tophygiëne de standaard is. Onze diepvriesmaaltijden zijn verser dan vers."

De Diepvriesman maakt niet voor niets een spectaculaire groei door. ,,En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Zo voelen wij ons vereerd dat onze zeer gewaardeerde afnemers gemiddeld meer dan 25 jaar klant blijven en dat zal niet alleen komen door de geleverde kwaliteit. Ook door het gemak en service. Maar vooral omdat onze diepvriesmannen allemaal een zeer vriendelijke relatie met hun klanten weten te onderhouden."

a [De Diepvriesman De Smalle Zijde 52 3902 LR Veenendaal Telefoon: 0318-52160 Internet: www.diepvriesman.nl