Laatste prijzen van Happy Hour actie uitgereikt

VEENENDAAL Wilma van Mourik heeft vrijdag de laatste hoofdprijs van de Happy Hour campagne in ontvangst genomen. Ze won Twinkeling cadeaubonnen ter waarde van 50 euro, beschikbaar gesteld door Winkelstad Veenendaal. Daarmee wordt het Happy Hour van de afgelopen zomermaanden feestelijk afgerond.

Bezoekers van de binnenstad konden de afgelopen vrijdagen tussen 21.00 en 22.00 uur en op zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur rekenen op bijzondere voordeelacties van de deelnemende winkeliers. Mevrouw Van Mourik was ditmaal de gelukkige winnaar. Voor deze actie hebben HEMA, Esprit, Boavista, Jeans Centre, La Place, Brasserie Bij Slik, Basic Life, Laméris, Olround Bowling, Takko, Rituals, Basic Life, Mc. Donalds, Hiensch Mode en de gemeente Veenendaal prijzen beschikbaar gesteld.

Uit de proef met verruimde openingstijden in Winkelstad Veenendaal is gebleken dat de specifieke behoeften van consumenten en winkeliers per branche sterkt varieert. Daarom zullen vanaf 25 september verschillende winkels extra lang open zijn op vrijdagavond, anderen op zaterdag en er zijn ook winkeliers die na de pilotperiode ervoor kiezen om op maandag extra vroeg open te gaan. Zo zijn Boavista en Open32 extra lang open op vrijdagavond en de HEMA op maandag en zaterdag. Een overzicht van alle actuele openingstijden is online gezet op de vernieuwde website www.winkelstadveenendaal.nl.