• Het team van Van Dijk Van Essen Makelaars helpt bij de aan- en verkoop van uw huis.

    Govert Govers

Kies een ervaren aankoopmakelaar

Advertorial

VEENENDAAL De NVM Open Huizen Route heeft weer veel mensen een kijkje achter de deur gegeven bij een andere woning. Wie zijn droomhuis heeft gevonden, kan even binnenlopen bij Van Dijk Van Essen Makelaars. Niet alleen verkopen zij woningen, als aankoopmakelaar helpen ze mensen graag hun nieuwe huis voor de beste prijs en voorwaarden te kopen.

In het hele land mochten geïnteresseerden afgelopen zaterdag eens binnenlopen bij een huis dat te koop staat. Om zich vrijblijvend te oriënteren of misschien te gaan verhuizen naar die grotere of juist kleinere woning. Zo ook bij een aantal woningen van Van Dijk Van Essen Makelaars. ,,Het is een succesvolle verkoopmethode, een hele laagdrempelige manier voor zoekers om zich beter te oriënteren. Er komen vaak tweede bezichtigingen uit voort die in een aantal gevallen tevens leidt tot de verkoop van die woning. Maar het verkopen van een huis is niet het enige waar we goed in zijn. Ik adviseer als aankoopmakelaar ook al bijna 25 jaar kandidaat-kopers bij het kopen van hun nieuwe huis'' vertelt Registermakelaar Erik van Dijk.

AANKOOPBEGELEIDING Van Dijk Van Essen Makelaars heeft een uitgebreide service en let op details bij haar aankoopbegeleiding. ,,Mensen die nu een andere woning hebben bezocht en interesse hebben om een bod te gaan doen, staan wij graag bij met onze kennis en ervaring. We gaan mee met een tweede bezichtiging en kijken kritisch naar de staat van de woning. Hoe het onderhoud is geweest, wat zijn de plannen in de buurt tot het laten maken van een bouwkundig rapport. Tevens nemen we als aankoopmakelaar waardevolle NVM data en Kadasterinformatie door en welke voorwaarden en verplichtingen er in de eigendomsakte staan. Met al deze punten geven we onze klanten een goed advies van een reële prijs en wat zij kunnen bieden. Namens de koper voeren wij dit spannende onderhandelingsproces. Wanneer een bod is geaccepteerd, controleren wij de koopakte. Voor het bezoek bij de notaris lopen we samen nog eens de woning helemaal door en pas na de ondertekening van de leveringsakte bij de notaris zit ons werk erop.''

WONING ZOEKEN De aankoopmakelaar biedt verder een aanvullende service, waarbij zij met woonwensen van mensen op zoek gaan naar een nieuw huis. ,,We zijn in de markt goed op de hoogte en weten welke woningen in de verkoop gaan. En het kan zijn dat we onze klanten juist eens meenemen naar een wijk of woning waar zij niet aan gedacht hebben, waar het huis staat dat zij zoeken! Op dit moment geven we vaak het advies om eerst te gaan kijken naar een nieuw huis, want onder de huidige marktomstandigheden kunnen we in de meeste gevallen uw huidige woning prima verkopen. Wilt u meer weten over onze aankoop- en/of verkoopbegeleiding, maak gerust een afspraak. Dit kan via ons kantoor aan de Kerkewijk 113 of ik kom vrijblijvend bij u thuis langs om uw plannen te bespreken en voor een gratis waardebepaling'', besluit Erik van Dijk.

Kijk voor alle informatie en services op: www.vandijkvanessen.nl.