• Gert van de Munt

Kerststempelkaartactie van start

Advertorial

VEENENDAAL Maak kans op een mooi kerstpakket en doe mee aan de kerststempelkaartactie van de gezamenlijke winkeliers aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. Maandag 26 november gaat deze spaaractie van start en loopt door tot en met vrijdag 21 december. Zaterdag 22 december krijgen 25 winnaars een kerstpakket uitgereikt.

Feike Klomp

Gert van de Munt, van Poelier De Munt, vertelt namens de pakweg 25 deelnemende winkeliers meer over de actie: ,,Vorig jaar hielden we een soortgelijke kerstactie (Schoonloopweken). Die stond in het teken van de renovatie van de Prins Bernhardlaan. Dat was zo'n succes dat we hebben besloten om er een vervolg aan te geven."

VIJF STEMPELS De kerststempelkaartactie werkt als volgt. Bij aankoop van een product bij een van de deelnemende winkels krijgt de klant een stempel op een kaart met vijf stempels. ,,Het maakt niet wat je koopt of voor hoeveel. Elke koop geeft recht op een stempel. U kunt 1 stempelkaart inleveren, maar 20 kan bij wijze van spreken ook. Hoeveel kaarten maakt dus niet uit."

RODE LOPER De winkeliers die meedoen zijn herkenbaar aan een rode loper voor de deur en een afbeelding van de kerststempelkaartactie aan de winkeldeur. ,,Lever de kaart of kaarten, compleet met het telefoonnummer en naam, tot en met 21 december in en maak kans op een prachtig kerstpakket. Het kost weinig moeite en het kan veel opleveren. Op zaterdag 22 december gaan we om 11.00 uur over tot de uitreiking van de 25 kerstpakketten, en zetten we de winnaars in het zonnetje. De winnaars worden van tevoren gebeld en uitgenodigd."

DIVERSITEIT De actie van de winkeliers aan de Prins Bernhardlaan is geen toeval. De winkelstraat heeft een geheel eigen karakter binnen Veenendaal. De sfeer aan de winkelstraat is gemoedelijk. Klantgerichtheid staat altijd met stip op één. Het geheel oogt als een buurt. Een winkelhart met een dorps karakter in het steeds verder groeiende Veenendaal. De winkeliers merken dat klanten hier behoefte aan hebben. ,,We vinden het leuk om gezamenlijkheid uit te stralen", vervolgt van de Munt. ,,Eigenlijk begint de winkelstraat al bij Bike Totaal van Wijk Fietsen, vlak voor de rotonde. Het loopt door tot en met de Vijgendam."

BREED AANBOD Het aanbod bij de ondernemers is zeer uiteenlopend. Er is van alles wel wat. Van kledingzaken, een drogisterij, een boekenzaak tot een beautycentrum met verschillende disciplines. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Kaas, vlees, groenten of een warme snack. Het is er allemaal. Even snel een boodschap doen? Parkeer de auto pal voor de deur en doe de boodschap.

,,De winkelstraat bestaat uit enthousiaste winkeliers die de klant graag centraal stellen", benadrukt van de Munt nog.

Koop ook lokaal, en maak kans op een goed gevuld kerstpakket. De rode lopers liggen alvast uit.