• Bij Curves kun je zomaar binnenlopen; er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.

Jubileum voor Curves Veenendaal

VEENENDAAL De maand oktober staat dit jaar voor Curves Veenendaal in het teken van het 12½ jarig bestaan. ,,De eerste week van oktober was een echte feestweek, die vrijdag werd afgesloten met een drukbezochte borrel voor de leden en relaties. De vrouwen die de volle 12½ jaar lid zijn werden extra in het zonnetje gezet en ontvingen een speciale verrassing", zegt eigenaresse Ingrid Luteijn.

Het 12½ jarig bestaan is een goede gelegenheid om een actie aan te koppelen. Samen met de leden is gekozen voor de aanschaf van een AED. Een AED is immers van levensbelang, want bij snel handelen kan een AED levens redden. Inmiddels is al een substantieel bedrag binnen, via andere activiteiten kan de hele maand nog bijgedragen worden.

NOMINATIE Oktober is een extra feestelijke maand omdat Curves Veenendaal voor de tweede keer op rij genomineerd is als beste fitnessclub van Veenendaal. Vorig jaar werd de nominatie beloond met de publieksprijs, dit jaar gaan ze daar weer voor. Stemmen kan op www.dutchfitnessawards.nl/Curves-veenendaal-zuid.

VERBETERING Trainen bij Curves is effectief, praktisch en leuk. Een training duurt een half uur en voorziet in zowel verbetering van conditie als kracht, met behulp van toestellen die zich automatisch aanpassen aan je inspanning. Maar behalve voor training staat Curves ook voor een gezonde leefstijl met plezier, iets dat veel vrouwen blijvend enthousiast maakt.

Curves biedt trainingen op maat voor wie wil afvallen, sterker wil worden of streeft naar meer uithoudingsvermogen. Bij Curves kun je zomaar binnenlopen; er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. ,,Begeleiding en service vinden we belangrijk, de dames kunnen ook bij ons terecht voor leefstijladvies", aldus Ingrid Luteijn. Curves is er bovendien op gericht dat vrouwen, als ze dat willen, 'gezellig onder elkaar' kunnen sporten. Ingrid Luteijn: ,,Samen sporten werkt stimulerend, dat weten wij uit ervaring."

KRACHT Het belang van kracht- en conditietraining is wetenschappelijk bewezen. Vooral oudere mensen verliezen steeds meer spiermassa, waardoor het percentage lichaamsvet toeneemt. Krachttraining houdt het spiervolume op peil waarmee je uiteindelijk ook lichaamsvet kunt verbranden. ,,Vitaler, gezonder, energieker en krachtiger in slechts dertig minuten. Met Curves gaat het ook jou lukken!"

,,Door het grote succes geldt de jubileumaanbieding, 1 maand gratis sporten en geen begeleidingskosten bij een jaarlidmaatschap, nog de gehele maand oktober", zegt Luteijn afsluitend.

a        [Curves Veenendaal, Dr. S. de Bruïnestraat 5, 3904 CA Veenendaal, (0318) 55 53 12, veenendaalzuid@curves.nl, www.curves.nl/curves-veenendaal/