JEDE opent Koffie Experience

Advertorial

VEENENDAAL In het voormalig openhaardencentrum in Veenendaal aan de Fokkerstraat 22 is nu het hoofdkantoor van JEDE Koffie voor de Benelux gevestigd. Directeur Henk van der Weijden kreeg eind 2014 de kans om JEDE Benelux B.V. over te nemen en samen met zijn broer Aart is hij deze uitdaging aangegaan. De afgelopen maanden hebben de broers hard gewerkt aan een nieuw concept, namelijk de Koffie Experience.

,,In onze Koffie Experience kun je de vele verschillende koffies en automaten van JEDE zien, beleven en proeven'', vertelt Henk van der Weijden. ,,De koffiebehoefte is per organisatie verschillend. Bij het ene bedrijf gaat het om een hoge doorloopsnelheid, waardoor de keuze vaak op de instantkoffie zal vallen. De ander zal zich meer hechten aan de smaak van thuis en houdt meer van koffie gezet met snelfiltermaling. Maar de grootste trend zijn toch wel de verse bonenmachines die steeds vaker prijken in het

bedrijfsleven'', zegt Van der Weijden. ,,JEDE heeft van de bonenmachines een groot assortiment opgenomen. Daarnaast heeft JEDE zijn eigen koffiebonenmelanges samengesteld, die met zorg vers worden gebrand in de koffiebranderij in Soest. Juist voor deze hele brede vraag heeft JEDE de Koffie Experience opgezet, waar de mensen op hun gemak kunnen komen kijken en proeven. Maar in de showroom staan, naast de koffiemachines, ook Cup-a-Soup-automaten en hebben we verkoopautomaten voor bijvoorbeeld frisdranken of versproducten zoals broodjes'', laat Van der Weijden weten.

GOEDE KOFFIE IS BELANGRIJK ,,Met JEDE kies je voor de hoogste kwaliteit, voor een hele scherpe prijs en voor gemak. Wij leveren namelijk alleen maar kwaliteitsproducten. Dat moet ook wel, want wij kunnen ons geen storingen veroorloven. Koffie is voor velen de belangrijkste motor van de dag. Niet voor niets zeggen wij: 'Uw pauze is ons beroep!'. Wij moeten zorgen dat alles werkt, daarom rijden onze servicemedewerkers dagelijks door de hele Benelux om de ingrediënten aan te vullen en de machines te checken'', aldus Van der Weijden. ,,En qua prijs? Daarvan weten we dat we één van de scherpsten zijn van heel Nederland. We kopen internationaal gezamenlijk groot in en daarom hebben we dus heel goede prijzen'', besluit hij.

OPENINGSTIJDEN De Koffie Experience is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur of op afspraak.

[JEDE Koffie

Fokkerstraat 22

Veenendaal

www.jede.nl

info@jede.nl