• Als klanten binnenlopen, worden ze overvallen door de kleurenpracht.

    Jamin

Jamin Veenendaal nu in Corridor

VEENENDAAL De Jamin in Veenendaal is verhuisd van de Passage 68 naar de Corridor 40. Dit is het oude Phonehouse pand, bij de ingang in de Tuinstraat, tegenover Duifhuizen en MultiVlaai.

Jamin was van voornemens om de activiteiten te verplaatsen naar Ede, maar na kortstondige onderhandelingen met de nieuwe eigenaar van de Corridor/Passage, werd er toch besloten om te gaan verhuizen binnen het bestaande winkelcentrum. De onderhandelingen met A.R.C. uit Amsterdam verliepen dusdanig positief, dat er snel overeenstemming bereikt was.

KLEURRIJK Nu staat er een compleet nieuwe Jaminwinkel, met het nieuwste, kleurrijke interieur van Jamin. De winkel is voorzien van een fleurige Led Signing. Als klanten binnenlopen, worden ze overvallen door de kleurstelling in de winkel, en zeker door de buizen snoep, die uit het plafond komen. De schepsnoep- en chocoladewand is totaal negen meter lang, met 250 soorten snoep om te scheppen. Voor cadeau's is iedereen ook aan het goede adres bij de Corridor 40. Voor elke gelegenheid heeft Jamin wel een cadeau staan, die op feestelijke wijze wordt ingepakt.

IJS Het ijsconcept Twizzle is ook gebleven, en uitgebreid met enkele nieuwe verrassende twizzles. Op dit moment heeft Jamin de 'Glam Twizzle' op het menu staan. Deze is bedacht door Jamin voor de glamour girl. Chocolade is ook in vele vormen en smaken aanwezig. Leuk zijn de chocoladecijfers, die in een cadeauerpakking gedaan kunnen worden. Zodoende kunnen klanten elke leeftijd samenstellen, van 1 tot 99 jaar. Op dit moment staat de winkel ook vol met Vierdaagse artikelen. De ultieme beloning voor het wandelen.

ACTIE Bij het laten zien van dit krantenartikel krijgen klanten tien procent korting op het vierdaagse assortiment, uitsluitend in de winkel in winkelcentrum Corridor.