• v.l.n.r. Hidde Mudde (marketing communicatie Info Support), Marco Braakman (directeur Info Support) en Gerrit Valkenburg (secretaris ICT Valley)

    ICT Valley

Info Support opnieuw hoofdsponsor van Game Battle 2018

VEENENDAAL De tweede editie van de Info Support Game Battle zal op 23 en 24 februari 2018 plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. De organisator van de Info Support Game Battle is ICT Valley. Het samenwerkingscontract voor het hoofdsponsorschap werd vrijdag ondertekend. Info Support wordt hiermee voor het tweede jaar de hoofdsponsor en naamgever van het event.

Het doel van het event is om jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en carrière in de IT-branche. Regio FoodValley heeft meer dan drieduizend kleine en grote IT-bedrijven. Op de Info Support Game Battle 2018 kunnen dit jaar de jongeren uit Veenendaal, maar ook uit Ede, Rhenen en Wageningen meedoen aan de 24-uurs Game Battle. De jongeren battelen individueel tegen elkaar en als scholen onderling.

TECHNOLOGIE Ook is er een 'IT Experience', waar jongeren, hun familie en belangstellenden de vele aspecten van technologie kunnen beleven. Op dit speciaal opgezette plein vindt men nieuwe spellen, gadgets en andere high tech. Bovendien kunnen andere belangrijke technologische ontwikkelingen worden ervaren, als Robotica, Cybersecurity, Artificial Intelligence, Augmented Reality en Internet of Things. Daarnaast is er dit jaar een speciaal carrière- en opleidingsplein waar de diverse opleidingen uit de regio zoals CHE, ROCA12, Knooppunt Techniek en HAN vertegenwoordigd zijn.

ENTHOUSIASME Marco Braakman van Info Support: "De eerste editie heeft ons laten zien dat het enthousiasme voor het gamen en onderling battelen groot is. En dat faciliteren wij als Veenendaals bedrijf heel graag. De uitbreiding voor de komende editie met ook scholieren uit Ede, Rhenen en Wageningen vinden wij natuurlijk geweldig!"

ICT Valley is momenteel bezig met het voeren van gesprekken met potentiele marktpartijen voor deelname aan het event. IT bedrijven kunnen zich aanmelden bij ICT Valley voor deelname en meer informatie. Dit jaar kunnen ook bedrijven die producten leveren die bij jongeren passen, of het nu gaat om kleding, sportmerken of gadgets, meedoen.