Honderden aanmeldingen voor boks-event

VEENENDAAL Ondernemers uit de regio stappen op 12 maart aanstaande in de boksring. Zij gaan stevige mondelinge duels aan over de FoodValley regio op de Ondernemers Manifestatie 2015. Wat is FoodValley eigenlijk, wat kan ik daarmee in mijn business? Tijd om als ondernemers een stevig debat te hebben met één hoofddoel: economische groei voor de hele regio.

Samen met honderden ondernemers uit Wageningen, Veenendaal, Ede, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Rhenen willen de regionale bedrijven een duidelijk statement maken: ondernemers trekken de economie. Daar zijn onderwijsinstellingen, wetenschap en de overheid bij nodig. Doel is om concreet te maken wat ondernemers nodig hebben, hoe FoodValley regio daaraan bij kan dragen en hoe ondernemingen kunnen groeien.

Inmiddels is bekend wie over welke onderwerpen de discussie aangaan. Zie hiervoor de website ondernemersmanifestatie.nl. Een programma met sterke inhoud voor ondernemers uit de FoodValley regio. Vele ondernemers uit de gehele regio hebben zich inmiddels aangemeld. De middag start om 16.00 uur met een bokswedstrijd met professionele boksers. Martin Ruiter, Voorzitter van WOC & Federatie Ondernemerskringen Valleiregio opent het programma, waarna de duels in de ring starten. Bert Roetert, Bestuursvoorzitter van Food Valley NL, houdt de afsluitende speech. Om 17.30 uur is er een borrel en themapleinen rondom het onderwerp 'ontmoet je handelspartner'. Meer informatie op www.ondernemersmanifestatie.nl.