• n.v.t.

Hoge noteringen voor CMC Bedrijfsmakelaars in Makelaars Ranglijsten

Vakblad Vastgoed heeft de ranglijsten van makelaars in het commercieel vastgoed bekend gemaakt. De nummer 1-positie op de ranglijst: kantoortransacties verhuur <500 m² Midden-Nederland is voor CMC Bedrijfsmakelaars uit Veenendaal en Ede. "Wij zijn erg tevreden en trots op deze plek." aldus Rien Bouman, directeur van CMC Bedrijfsmakelaars.

Naast de eerste positie in de regio Midden-Nederland heeft CMC Bedrijfsmakelaars ook een positie behaald in de top 10 op de landelijke makelaars ranglijst van kantoortransacties verhuur <500 m². De posities in de diverse ranglijsten wordt bepaald door Vastgoedmarkt op basis van het aantal kantoortransacties in het commercieel vastgoed.

"In het jaar 2017 hebben wij als bedrijfsmakelaar een enorme groei gerealiseerd in het aantal verhuurde kantoorpanden in de FoodValley regio. Die groei is gerealiseerd door de toenemende markt, maar ook door de inzet van ons gehele team. In 2017 hebben wij daarnaast intensief geïnvesteerd in zichtbaarheid en naamsbekendheid, door onder andere het openen van een tweede makelaarskantoor in Ede."

In 2016 stond de bedrijfsmakelaar nog op plek 8 maar is, zoals gezegd, nu gestegen naar de eerste positie. Op de landelijke ranglijst is de stijging nog explosiever. Daar stond de bedrijfsmakelaar in 2016 op plek 50 en is nu gestegen naar plek 7!

CMC Bedrijfsmakelaars zal zich ook in het jaar 2018 blijven richten op de FoodValley regio. Naast verhuur en aanhuur van bedrijfshuisvesting, is CMC Bedrijfsmakelaars een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Zij adviseren daarin vele vastgoedeigenaren over onder andere de verkoop en aankoop van bedrijfspanden, beleggingen en financiële vastgoedconstructies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CMC Bedrijfsmakelaars 0318 – 501000 www.cmcbedrijfsmakelaars.nl. Of bekijk direct het actuele aanbod van bedrijfsruimtes, bouwgrond, horeca en winkels in de regio Veenendaal en Ede.