• Van Woerden Wonen biedt veel inspiratie in haar grote meubelwinkel in het centrum

    Astrid Meyer

'Hier is meer te zien dan ik dacht'

Advertorial

VEENENDAAL Comfortabele banken en modern design, grote eetkamertafels tot buffetkasten. Van Woerden Wonen aan de Hoogstraat biedt een enorme keuze in haar 2000 vierkante meter grote winkel met stijlvol ingerichte woonkamers en decoratieve interieurs. En deze maand geeft zij tot 1000 euro inruilkorting op uw oude inrichting.

Van Woerden Wonen weet nog steeds veel mensen te verrassen. ,,Enkele jaren geleden ben ik gestart met mijn winkel aan de Prins Bernhardlaan en we zijn snel gegroeid. Twee jaar terug verhuisden alle meubels naar het winkelcentrum. Aan de Hoogstraat 20-24 konden we na het vertrek van de Kijkshop nog meer mooie interieurs neerzetten om mensen een idee te geven de woonkamer in te richten. Een bankstel of grote bank met een tweetal stoelen, een hoge kast of dressoir en eetkamertafels met houten en beklede stoelen'', vertelt eigenaar Hugo van Woerden. De etalage toont een aantal stijlen, maar in de diepe winkel is enorm veel inspiratie op te doen met alle verschillende opstellingen. ,,Hier is meer te zien dan ik dacht'', geeft één van de bezoekers aan, terwijl zij langs een wandje loopt richting een grote hoekbank en ronde salontafel.

DAAR ZIT JE GOED ,,Veenendaal heeft eigenlijk altijd wel een meubelwinkel in het centrum gehad. Tot voor kort nog Hootsen in de Hoofdstraat en vroeger ook Van Ekeris bij het Zwaaiplein. Winkels die ook met luisteren naar de klant, een goede service en meubels met kwaliteit naam hebben gemaakt. Voorbeelden die wij bij Van Woerden Wonen volgen waarbij we de tijd nemen om alle wensen van de klant door te nemen. Zo helpen we graag en geven advies over een goed zitcomfort. Inmiddels weten de meeste mensen ons te vinden voor de uitgebreide keuze in Relaxfauteuils. En ook voor een bankstel bieden we het beste zitcomfort. Met een hoger pootje, een dieper kussen en veel banken in onze collectie zijn maatwerk en kunnen we tot de vulling van de kussens naar uw wens leveren'', vervolgt Hugo. Kwaliteit in zijn meubels en advies voor een mooi interieur zijn voorbeelden van het wooncomfort en uitstekende service bij Van Woerden Wonen.

ACCESSOIRES Van Woerden Wonen heeft naast een enorme meubelcollectie haar verschillende woon- en eetkameropstellingen gezellig huiselijk ingericht. ,,Dit geeft direct een goed beeld hoe een bank of de tafel en dressoir in uw huis kunnen staan. En ook alle accessoires als de vazen, etagères tot schilderijen zijn te koop om uw huidige interieur nog gezelliger te maken. Of een mooi carpet voor onder de salontafel of eetkamerset. De grote meubels brengen wij graag bij u thuis langs en deze maand geven we korting wanneer u de oude meubels inruilt en wij deze retour nemen. Dit kan tot honderden euro's schelen op een nieuwe fauteuil, bankstel en complete inrichting. Loop zeker eens bij ons binnen aan de Hoogstraat 20-24 en vraag naar de voorwaarden. En wanneer u toch graag even met de auto langs wilt komen rijden, mag u altijd even bellen. Dan reserveren wij voor u een parkeerplaats achter de winkel'', besluit Hugo van Woerden. Kijk voor nog meer informatie op: www.vanwoerdenwonen.nl.