• Patrick Muns

Het HypotheekAdviesHuis opent deuren

Advertorial

VEENENDAAL Veenendaal en omgeving is een nieuwe betrokken hypotheekadviseur rijker. Op zaterdag 19 maart opende eigenaar en adviseur Annemieke Westerveld feestelijk de deuren van Het HypotheekAdviesHuis. ,,Wij geloven dat hypotheekadvies anno 2016 anders kan. Alles wat we doen is erop gericht hypotheekadvies voor de klant makkelijker, eerlijker en het tarief scherper te maken."

De franchiseformule werpt al snel zijn vruchten af. ,,Op de vergelijkingssites www.advieskeuze.nl en www.independer.nl staat Het HypotheekAdviesHuis inmiddels aan de top", vertelt Annemieke Westerveld trots. Annemieke is op hypotheekgebied zeker geen onbekende in 'het Veenendaalse'. ,,Ik heb 15 jaar bij de SNS bank in Rhenen en Veenendaal als hypotheekadviseur gewerkt. Daar zullen mensen mij van kennen. Mijn kenmerken: ervaren, persoonlijk, betrokken en passie voor het vak."

SLIMME AANPAK Het HypotheekAdviesHuis houdt de kosten beperkt. ,,Hoe we dit doen? Wij denken anders", benadrukt Annemieke. ,,Neem onze locatie: we betalen geen hoofdprijs voor een inloopkantoor. Daarbij werken we heel efficiënt. Voordat we een gesprek ingaan, vul je als klant een uitgebreide inventarisatie in. Dat gaat met een geweldig online systeem. Hierdoor kunnen we in het inventarisatiegesprek meteen de diepte in: alle energie wordt in het analyseren van jouw situatie gestoken. De gewonnen tijd zie je terug in ons tarief."

SCHERPE PRIJSSTELLING Omdat je sinds 2013 zelf voor hypotheekadvies betaalt, ben je dus naast het beste advies gebaat bij een eerlijk en scherp adviestarief. Het gemiddelde tarief voor hypotheekadvies in Veenendaal ligt rond de EUR 2.400. Daar komen de kosten voor risicoverzekeringen nog bij, waardoor de eindnota soms wel meer dan EUR 3.000 bedraagt. Annemieke: ,,Het HypotheekAdviesHuis gooit de knuppel in het hoenderhok en introduceert een adviestarief voor starters op de woningmarkt van EUR 1.495 inclusief het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Doorstromers en oversluiters komen uit op EUR 1.895." Een ander bijkomend voordeel: ,,Ik werk door onze onafhankelijkheid met wel 20 hypotheekaanbieders."

Zaterdag 2 april vindt de Open Huizen Dag plaats (tussen 11.00 en 15.00 uur). Een mooi moment om huizeninspiratie op te doen en een afspraak te maken bij Annemieke Westerveld. ,,Wat zijn de verwachte maandlasten, hoeveel eigen geld is er eventueel nodig en wat kun je exact lenen. Daar kijken we dan naar in dit gratis gesprek."

Het HypotheeAdviesHuis is gevestigd in het kantoorpand van Fortune Koffie en makkelijk bereikbaar. Parkeren gratis voor de deur. Op de website staat een schat aan informatie, zowel voor starters, doorstromers en voor oversluiters.

Het HypotheekAdviesHuis. De Smalle Zijde 17, 3903 LM Veenendaal. Telefoon: 06-37405763. Internet:

www.hypotheekadvieshuis.nl

E-mail: a.westerveld@hhah.nl