• Het team van De Heeren van 17 heet u van harte welkom aan de Zandstraat 1

    Astrid Meyer

Heropening van De Heeren van 17

Advertorial

De Heeren van 17 nodigt iedereen graag uit voor een heerlijke koffie of een kopje vers getrokken thee. Op het terras, in haar nieuw ingerichte winkel of neem uw favoriete blend mee voor thuis of op het werk.

De Heeren van 17 aan de Zandstraat 1 heeft een nieuwe frisse nieuwe inrichting gekregen, maar de nieuwe eigenaar Lenard Prins heeft toegezien op het bewaren van de authentieke uitstraling. ,,Hij wilde altijd al zijn eigen horeca in het centrum en na een verbouwing konden we afgelopen april met een kleine aanpassing in de naam De Heeren van 17 heropenen'', vertelt Thirza Blokland, die het dagelijks reilen en zeilen regelt. De lange donkere wand aan de rechterzijde loopt door in een kast met veel verse thee in zakjes en leuke cadeau-ideeën. Bij de kleine keuken staan tegen de lichte achterwand de oorspronkelijke grote theeblikken op houten planken. Achter de robuuste balie aan de linkerzijde zijn de vers gebrande koffiebonen en heerlijke blends als Raffinato, Café Marimba en Café Del Mundo gepresenteerd in een grote houten kast.

VAN STAND Genieten van goede koffie en heerlijke thee kan ook onderweg en zeker thuis of op het werk. ,,De koffiebar waarmee we tijdens het openingsweekend vorige maand buiten gratis koffie uitdeelden, is te reserveren voor een feest thuis of op het bedrijf. En we zijn begonnen met Coffee to Go, want niet iedereen heeft de gelegenheid even rustig aan te schuiven voor een kopje koffie. Deze kunt u dan meenemen voor onderweg! Na de heropening zijn we gestart met de meest populaire blends waar mensen vroeger al voor binnen kwamen en deze zullen we steeds verder uitbreiden.'' Bij De Heeren van 17 serveren zij de thee en koffie aan tafel met verschillende lekkernijen, zoals een lekkere appeltaart, brownie of boterkoek. Altijd met een lekker koekje of geniet van een Thee of Koffie van Stand. Met diverse lekkernijen bij de espresso, cappucciono of latte macchiato. ,,En erg populair in de warme maanden zijn onze koffiecocktails, zoals de mint americano.''

FEESTELIJK Bij De Heeren van 17 zijn complete arrangementen en cadeaus voor feestelijke gelegenheden samen te stellen. ,,De verse thee verkopen we in zakjes van 100 gram. Met heerlijke melanges als lente, 1001 nacht of mooie dromen en iedere maand is er één in de aanbieding. Voor juni is dit de rooibos, gember met citroen. En maak zeker gebruik van onze openingsaanbieding van 3 zakjes voor 8,95 euro. De Sicilia blend is momenteel koffie van de maand en onze koffie verkopen we in 250 gram of een kilo, zowel vers gemalen als bonen. Met een openingsaanbieding van 3 zakjes van 250 gram voor 13,95 euro en voor Vaderdag onze speciale aanbieding: het Pondje voor papa. Of kom eens een Koffieproeverij bij ons doen. Met hartige en zoete snacks genieten van verschillende smaken verse koffie. Dit bieden we naast de bekende High Tea, waarbij we onder andere sandwiches, roomsoesjes en notenbroodje brie serveren'', besluit Thirza. Alle blends koffie en thee zijn ook te zien in haar webshop op: www.deheerenvan17.nl.