• Combineer een voorafje of soep met een hoofdgerecht als vis of vlees, een pasta, lasagna of pizza en een dessert bij Gusto d'Italia

    Astrid Meyer

Heerlijk menu voor 16,95 euro

Advertorial

VEENENDAAL Gusto d'Italia start dit voorjaar met een heerlijk aanbod. In haar restaurant aan het Verlaat 33 biedt zij een 3 gangen keuzemenu met bijna alle gerechten van de kaart. Een smakelijke en gezellige avond uit met een voorafje, hoofdgerecht en dessert voor maar 16,95 euro.

Het Italiaanse restaurant 'De smaak van Italië ' opende afgelopen jaar naast Reyna Bê, maar de chefs in de keuken hebben al ruim 20 jaar ervaring. ,,We bieden veel specialiteiten met heerlijke Italiaanse gerechten. Mijn vader heeft zich in Amersfoort jaren gericht op de smaakvolle vis- en vleesgerechten en veel klanten noemden hem daar de beste pizzabakker. Vorig jaar hebben we besloten hier aan het Verlaat deze specialiteiten in Veenendaal te introduceren en hebben al veel gasten mogen ontvangen. Gezellig een avondje uit hoeft bij ons niet duur te zijn en we vinden het belangrijk dat onze bezoekers er een leuk uitje van kunnen maken. Daarom combineren we enkele gerechten tot een compleet 3 gangen menu voor een goede beleving van onze Italiaanse keuken'', legt Alper uit.

AVONDJE UIT Gusto d'Italia heeft een sfeervolle inrichting met houten tafels en comfortabele stoelen of kies voor een ontspannen avondje op de bank. De goudkleurige wandpanelen geven het restaurant een warme uitstraling waar je met goed eten prima een aantal uurtjes kan zitten. ,,Voor het volgen van de actie in de keuken hebben we achter in het restaurant een zitgedeelte met enkele banken en tafeltjes. Deze hoek is tevens te reserveren als groep of voor een partij. We bieden iedereen een hartelijk ontvangst. Of je nu met z'n tweeën voor een pizza komt of met een groep uit bent. Om dit voorjaar lekker te starten bieden we iedere avond onze gasten een 3 gangen keuzemenu om van even uit eten een gezellige avond uit te maken. Combineer een heerlijke voorafje of soep met een smakelijk hoofdgerecht als vis of vlees, een pasta, lasagna of pizza. Je mag uit bijna de hele kaart kiezen, alleen de Mix Grill en T-bone vallen buiten deze aanbieding, net als de dessert proeverij. Maar dan nog blijft er voldoende keuze uit bijvoorbeeld ijs, fruit of een heerlijke Tiramisu.''

PIZZA EN HOOFDGERECHTEN Gusto d'Italia serveert een klassieke Italiaanse pizza met een platte bodem en krokante rand en heeft een uitgebreid aanbod heerlijke vis- en vleesgerechten om uit te kiezen in haar 3 gangen menu. ,,Zoals een gegrilde zalmfilet of Victoriabaars en erg populair zijn ook onze varkensoesters. Of onze Filetto alla Pepe; een ossenhaas met romige pepersaus en de Bistecca Bianca. Dit is een ossenhaas met champignons, gorgonzola en roomsaus, maar je mag ook kiezen voor spareribs. Bij de desserts hebben we keuze uit de Italiaanse Tiramisu of heerlijk ijs, een dame blanché of banane royale. Iedereen vindt bij ons wel iets naar zijn smaak'', besluit Alper. Je kan deze zomer zowel doordeweeks als in het weekend komen genieten van een smaakvol voorgerecht, krokante pizza of heerlijk hoofdgerecht en afsluitend een fris dessert voor maar 16,95 euro bij Gusto d'Italia aan het Verlaat 33. Reserveren is aangeraden en kan op telefoonnummer: 0318 – 252 770. Kijk voor de ruime keuze uit haar menukaart op haar website: www.gustoveenendaal.nl.