• Astrid Meyer

Gusto d'Italia: Van pizza, pasta tot scallopina

Advertorial

VEENENDAAL Kom deze wintermaanden genieten van de zonnige sfeer en Italiaanse keuken bij Gusto d'Italia aan het Verlaat 33. Kies je favoriete pasta, pizza, vlees- of visgerecht van de grote menuplaat. En dinergasten in het restaurant krijgen tot 28 februari ook nog eens 15 procent korting op de rekening.

Gusto d'Italia opende afgelopen najaar en heeft met haar oranje accenten, verlichte wandpanelen en knusse hoekjes een warme inrichting. Voor groepen is achterin een sfeervolle zithoek en tafels om gezellig met familie, vrienden of collega's een avond uit te zijn. Haar Italiaanse keuken is al erg gewaardeerd. ,,Hier vinden onze gasten klassiekers als een Carpaccio, maar ook een Funghi Della Chef en Zuppa di Minestrone. Bij de hoofdgerechten zien we veel mensen kiezen voor de pasta's. Vegetarisch met verschillende groenten in tomatensaus tot gerechten met bolognese, rundergehakt, of pollo, stukjes kipfilet, groentesaus, roomsaus en pesto. Onze vleesgerechten vallen ook zeer in de smaak. Van de Scaloppina alla vino bianco, een varkensoester met witte wijn en room-kaassaus, de Filetto alla pepe tot de spareribs'', aldus Alper. 

PIZZA'S

De ruim twintig jaar ervaring van zijn vader Orhan in de Italiaanse keuken blijkt ook zeer in de smaak te vallen in Veenendaal. Veel gasten komen graag terug voor zijn luchtige pizza met een krokante korst en dunne bodem. ,,Samen met een Italiaanse kok verzorgen we alle pasta's, pizza's, vlees- en visgerechten. En in Amersfoort vertelden gasten vaak mij de beste pizzabakker te vinden. Al deze specialiteiten serveren we nu in Veenendaal. Zoals een Gusto d'Italia met tomatensaus, kaas, aubergine, courgette, paprika, ui en rundergehakt of een Siciliana met kappertjes, olijven en ansjovis. En probeer eens een Calzone: een dichtgevouwen pizza met een vulling van tomatensaus, kaas, champignon, ham, salami, paprika en ui'', vertelt Orhan. 'De Smaak van Italië' biedt haar menu tevens voor thuis of op het werk. Vanaf 10 euro bezorgt zij tussen vijf uur 's middags tot tien uur 's avonds gratis aan de deur in Veenendaal. Bijvoorbeeld al bij twee pizza's, pasta's, lasagna's of plate service. Bel voor een bestelling: 0318 - 252770.

NIEUWJAARSKORTING

Ook in de eerste maanden van het jaar is een avondje uit met lekker eten heel betaalbaar bij Gusto d'Italia. Een heerlijke pizza kost tussen de 7 en 10 euro. En voor de pasta's op de kaart van het Italiaanse restaurant betaal je tussen de 8 en 11 euro. Haar duurste gerecht is de T-Bone Steak schotel of de Mixed Grill Gusto d'Italia voor maar 19 euro. ,,We willen de mensen graag een leuke avond uit bieden en dat hoeft niet direct veel te kosten. Alles wat we maken is vers en zorgvuldig bereid. En of je nu vijf gangen kiest met een voorgerecht, salade, soep, hoofdgerecht en dessert of samen even lekker een pizza in ons restaurant komt eten, tot 28 februari bieden we een nieuwjaarskorting. Gasten krijgen bij een diner in ons restaurant 15 procent korting op hun rekening'', besluit Alper. Bezoek Gusto d'Italia aan het Verlaat 33 dagelijks tussen twee uur tot elf uur 's avonds en kijk voor meer informatie en het menu op: www.gustoveenendaal.nl.