• Veensche Businessclub

Groen ontbijt voor Veensche ondernemers

VEENENDAAL Het eerste ontbijtbedrijfsbezoek van De Veensche businessclub is een feit. Op donderdag 7 december mochten de Veensche ondernemers kennismaken met tuincentrum De Wildernis in Achterberg. Onder genot van een uitgebreid ontbijt vertelde Gert van de Kolk over het familiebedrijf. Met drie filialen is de familie verantwoordelijk voor een grote groene stempel op omgeving Veenendaal.

De Wildernis - een naam die de bezoeker op het pad van een groene jungle zet. Het tegendeel is waar, bij binnenkomst word je ontvangen door een groot scala aan kleurrijke en geurrijke groeninspiratie. De naam weerspiegelt de geschiedenis van het bedrijf. Gert van de Kolk vertelt hoe de handel zich ontwikkelde van verkoop vanuit de tuin van vader Jan tot drie filialen. ,,We zijn een familiebedrijf met plezier in ons werk. Deze passie zie je terug in onze diensten". Op locaties in Achterberg, Veenendaal-West en Rhenen kan je terecht voor sfeervolle creaties, kwalitatieve producten en gedegen advies.

Voor de jonge ondernemersclub was het de eerste ontbijtsessie. De Veensche ondernemers verschenen in groten getale en bleken geen probleem te hebben met het vroege tijdstip. Voorzitter René Pfeiffer bedankte de leden voor hun komst en blikte vooruit op het activiteitenprogramma van 2018. De ondernemers schoven aan bij het ontbijtbuffet van cateraar De Maes, waarna Gert van de Kolk zijn gasten rondleidde voor een blik achter de schermen van het tuincentrum. Aansluitend vond er voor de liefhebbers een sfeervolle kerstworkshop plaats. De ondernemers gingen naar huis met inspiratie, een goed gevulde maag en desgewenst een mooie kerstkrans.

JAARPROGRAMMA De Veensche Businessclub organiseert toegankelijke activiteiten waar ondernemers kunnen netwerken in een gezellige, ongedwongen sfeer. Ook in 2018 biedt de businessclub haar leden weer een vol en gevarieerd programma. Activiteiten rondom de VRC, waar de netwerkclub aan verbonden is, worden aangevuld met bedrijfsbezoeken, borrels en andere speciale gelegenheden. De aftrap voor 2018 vindt op 25 januari vindt plaats bij The Maxx. Meer informatie op www.deveenschebusinessclub.nl.