• ,,Mijn advies als kok: wil je snel thuis lekker eten; bestel online en kom het afhalen.''

    Astrid Meyer

Grillroom Aladin bestaat een jaar

VEENENDAAL Grillroom Aladin viert haar éénjarig bestaan met een nieuwe website en Facebook. ,,Het is ontzettend fijn om te horen hoe klanten van destijds genieten van de authentieke smaak van vroeger. En veel nieuwe bezoekers ook terug blijven komen bij Grillroom Aladin. We zijn echt: Back in town!'', aldus Mister Aladin, Mohammed Jaber.

Grillroom Aladin is nu al een jaar terug in Veenendaal met een restaurant aan de Tuinstraat 111, bij het Stadsstrand. ,,Het was in de jaren negentig voor veel jeugd vaste prik om na het uitgaan langs te komen voor een broodje. Vorig jaar besloot ik, deels op verzoek, de naam van mijn restaurant bij het Stadsstrand te veranderen naar de oude bekende naam: Grillroom Aladin. Vanaf de ingang op de hoek van de nieuwe Hoogvliet kun je ons terras zien met grote parasols. Met de eerste mooie dagen hebben we hier al groepen gehad die samen genoten van verschillende favorieten. Zoals een broodje shoarma met Aladinsaus tot een schotel, steak of spare ribs.''

Grillroom Aladin heeft dit jaar geïnvesteerd in een nieuwe keuken. ,,Deze was juist voor de Koningsdag gereed. Achter in het restaurant hebben we een complete voorbereidingskeuken voor het snijwerk en voorbakken. En direct bij binnenkomst is een keuken gebouwd met frituur, grill en bakplaten. We nodigen iedereen ook graag uit hier in ons restaurant te komen eten. Sfeervol met z'n tweeën of als gezin aan een grote eetkamertafel in één van de twee zalen.'' De kruidige geuren van de authentieke sauzen voor de vers gesneden zacht gegrilde varkensshoarma met verse sla, ui, komkommer, knoflook- en Aladinsaus zijn voor enkele bezoekers echt de smaak van vroeger en nieuwe gasten genieten van deze eigen recepten. Verder biedt het menu onder andere heerlijk lamsvlees, vis, hummus en vegetarische fetasalade of authentieke Babaghanoush.

Jaber heeft een nieuwe menukaart, maar de favorieten blijven! ,,Want: eerlijk is eerlijk, onze shoarma is heerlijk. Maar schuif ook aan voor een gezellige avond uit met een soep of salade tot dessert. Onze hoofdgerechten en schotels serveren we met een keuze van gebakken aardappelschijfjes, Libanese rijst of friet. En we hebben een lekker kindermenu.'' Ook voor familie- en bedrijfsfeesten biedt het restaurant maatwerk in heerlijke buffetten. ,,Bezorgen doen we met elektrische fietsen, maar mijn advies als kok: wil je snel thuis lekker eten; bestel online en kom dan het eten afhalen.''

ONLINE Grillroom Aladin is dinsdag tot en met donderdag en zondag geopend van vier tot tien uur 's avonds. Vrijdag en zaterdag al vanaf twaalf uur 's middags en de keuken is dan tot middernacht open. Kies voor gemak en lekkere gerechten en kom eens uit eten aan de Tuinstraat 111. Of bestel online via de website: www.aladingrillroom.nl waar je met iDeal gelijk kan betalen, zodat je alleen nog hoeft af te halen om thuis te genieten.

Kijk voor het laatste nieuws op haar nieuwe Facebook en alle informatie, menukaart en vanaf juli online bestellen op: www.aladinshoarmagrillroom.nl.