• Archief BDU Media

Gratis startersdag voor nieuwe ondernemers

VEENENDAAL Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeenten Veenendaal, Rhenen en de Rabobank Vallei en Rijn op dinsdag 1 november een gratis Startersdag in het gemeentehuis in Veenendaal. De informatiedag over beginnend ondernemerschap is bedoeld voor oriënterende starters, pas begonnen ondernemers en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Zeventig procent van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na achttien maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak, stellen de initiatiefnemers Tim van den Berg en Jonathan de Voogd van Startersdagen. ,,Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel. Verschillende thema's komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen."

Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.45 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/veenendaal2016. Op de website staat meer informatie over de avond, standhouders, seminars en sprekers tijdens het evenement.