Glasvezel aansluitdag in Veenendaal

VEENENDAAL De aanleg van glasvezel in Veenendaal verloopt conform planning. In de wijken Centrum, Engelenburg en Dragonder vinden nog aanlegwerkzaamheden plaats. Op dit moment zijn reeds 26.000 woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De komende maanden sluit Reggefiber de laatste 3.000 woningen in Veenendaal aan. Om te demonstreren hoe de huidige apparatuur voor internet, tv en telefonie in de woning kan worden aangesloten, organiseert Reggefiber een Glasvezel Aansluitdag bij het glasvezelinformatiepunt aan de Kerkewijk.

De laatste stap in het aanlegproces van Reggefiber, is het installeren van een glasvezelaansluitpunt in de woning. Dit kan nog wel eens voor vragen zorgen. ,,Om inwoners te helpen en te laten zien hoe eenvoudig het aansluiten van de apparatuur is, organiseert Reggefiber een Aansluitdag. Onze monteur laat u graag stap voor stap zien hoe het aansluiten van de apparatuur op het glasvezelaansluitpunt in zijn werk gaat. En dat dit helemaal niet zo moeilijk is. Ook geven we iedereen advies op maat", aldus glasvezeladviseur Soufiane.

Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 14 november van 11.00 tot 16.00 uur bij het glasvezelinformatiepunt op de Kerkewijk, nabij theater De Lampegiet. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/veenendaal.