• Pepijn van Schijndel

Gezellige sfeer bij Olround Bowlen

Advertorial

VEENENDAAL Olround bowlen, eten & drinken aan de Tuinstraat 97 heeft de bowlingbanen helemaal betrokken bij het huiselijke gevoel rondom de bar en het restaurant. En verschillende arrangementen zijn nu al te boeken vanaf twee personen tot grote groepen voor een sportieve activiteit en uitgebreid buffet.

Olround Bowling heeft drie jaar geleden de bowlingbaan aan de Tuinstraat na een grote verbouwing heropend. ,,Veenendaal is een knus bowlingcentrum. Met een ruime bar en restaurant voor tafelgrillen kun je hier een gezellige middag of avond doorbrengen. Gezinnen, families, vriendengroepen, personeelsuitjes; iedereen heeft altijd veel plezier, ook op de verschillende competitieavonden. Aan de ronde banken rondom de open haard zitten groepen vaak nog na te borrelen'', vertelt bedrijfsleider Paul Kortman. De Chesterfields langs de baan met de schemerlampen geven Olround een huiskamergevoel en deze sfeer is nu doorgezet boven de baan. ,,Hier is het plafond nu zwart en zijn houten strips opgehangen. Met deze aanpassing past de beleving nog meer bij het gezellig samenzijn.'' 

GENIETEN

De competitie is inmiddels gestart waar jong en oud een balletje rolt. ,,De bowlingvereniging heeft haar eigen trainingen en competitie en we zien steeds meer jeugdleden. Naast een bedrijvencompetitie hebben we de 55+ competitie; lekker een balletje rollen en in beweging blijven. De hoogste recreatieve score van de maand krijgt een eervolle vermelding en iedereen streeft naar het lidmaatschap van de 'Club van 200'. Bij deze score of hoger ontvang je een bijzonder aandenken.'' Drankjes en een portie bitterballen komt de bediening aan de baan serveren en geniet deze periode van een bokbier van de tap. ,,Of ons nieuwe theemenu: een exclusieve beleving waar je met bijzondere melanges losse thee en een zandloper zelf de thee laat trekken.'' Naast bowlen biedt Olround een gezellig restaurant. Genieten met de hele groep van een gevarieerd vlees, vis en vegetarisch buffet voor op de grill, heerlijke salades en een ijsbuffet met negen soorten ijs en allerlei lekkernijen. Olround bowlen, eten & drinken biedt een complete middag of avond uit. In de Herfstvakantie is zij dagelijks vanaf één uur 's middags al open voor een gezellige activiteit met het gezin.

ARRANGEMENTEN

Naast dat je bij Olround een uurtje de baan kan huren heeft zij verschillende arrangementen. Dit seizoen heeft zij enkele aanpassingen en nieuwe aanbiedingen. ,,We hebben een kidsparty al vanaf 4 personen waarbij 2 of 2,5 uur alles verzorgd is. Daarnaast is onze 1-2-3 deal erg populair. Eén uur bowlen, twee uur eten en drie uur lang is het drinken inbegrepen. Dit arrangement bieden we ook vanaf twee personen. Nieuw is onze Olround Sunday Family Funday. Een arrangement met een driegangen diner, waarbij je lekker kan tafelgrillen en bij het uurtje bowlen geven wij een half uur langer cadeau. Vanaf eind oktober zijn onze Kerstdinerarrangementen te boeken of kies dit jaar voor een Kerstbrunch met een sportieve activiteit. Alle informatie is te vinden op onze site waar je de arrangementen kan boeken. Maar bel gerust als u nog vragen heeft of loop eens binnen'', besluit Paul. Olround is bereikbaar op: 0318-541196 of kijk op: www.olroundveenendaal.nl.