• Businessevent Veenendaal

Genomineerden Business Event bekend

VEENENDAAL De jurycommissie van Business Event gemeente Veenendaal heeft vorige week de genomineerden bekend gemaakt voor de dertiende editie van dit netwerkevenement. In drie categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd.

In de categorie Jonge onderneming/ondernemer zijn genomineerd: IJssalon Daisy's Veenendaal (Thomas Leijten), Espressobar De fazant (Nicolien Berghuis) en CitySpa Veenendaal (Marije van Huffel).

MKB en detailhandel: Catering Groep Nederland (Ronald en Ramona Burgers), De Eekhoeve (Wilco, Tineke en Arris Hardeman) en DS 80 Verpakkingsmaterialen bv (Gijs van den Oever en Marianne Zwart-Brandsema).

Grootzakelijk: Bouwbedrijf Rodenburg (Tim Rodenburg), Cimar (Marius van Ekris en Cilia van Ekris- van Velthuizen) en Delektro (Jacob van Leeuwen)

Jonge Onderneming/Ondernemer:

Winnaar ICT award: Mprise (Joop de Jong)

Astrid Schimmel, directeur Network Business Evenets geeft aan: ,,Ondanks dat dit al de 13e editie is van het Business Event gemeente Veenendaal worden er steeds weer bedrijven opgemerkt en ontdekt die zich dusdanig onderscheiden van anderen binnen en buiten hun branche. Deze prachtige lijst met genomineerden verdienen allen een plaats op het wel bekende ondernemerspodium. Vorig jaar namen Flitsmeister, PMI Rembrandt en Kone Deursystemen een award mee naar huis. De ICT award werd in ontvangst genomen door Hillstar B.V. Wie er dit jaar een prijs mee naar huis mag nemen zal bekend worden gemaakt in De Basiliek op maandag 20 november aanstaande. We zien uit naar een feestelijk Business Event waar deze ondernemers terecht in het zonnetje worden gezet!''

RaboPublieksprijs 2017 Hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn stelt ook dit jaar weer een Rabo Publieksprijs ter beschikking. Alle negen genomineerden dingen hier naar mee. Het aanwezige publiek tijdens het Business Event kan een stem uitbrengen op hun favoriete en meest inspirerende onderneming.

Het Buiseniss Event in Veenendaal vind plaats op 20 november 2017 in De Basiliek. Via de website www.businesseventveenendaal.nl en social media worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden en voor informatie en kaartverkoop gaat dit via www.nbe.nu.