• Koen Suyk

'Gemeente Rhenen één van de Beste Werkgevers in de overheid'

RHENEN In haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek kwamen het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Gemeente Rhenen en Naktuinbouw volgens 'werknemers onderzoekbureau' Effectory als beste uit de bus in de categorie overheid. 

In het onderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het 'Beste Werkgevers Keurmerk': Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang 'Beste Werkgever 2018-2019' noemen. In de overheid zijn dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Gemeente Rhenen en Naktuinbouw. Op donderdag 7 maart kiest Effectory uit alle branchewinnaars wie de Beste Werkgever van heel Nederland is.

Over het algemeen nemen de Beste Werkgevers in alle branches de mening van hun mensen serieus, meldt Effectory, vragen zij naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de respondenten prettig werken. 

Alle branchewinnaars zijn uitgenodigd voor het Beste Werkgevers diner op donderdag 7 maart. Tijdens dit diner maakt Effectory bekend wie van de branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is.