• Sander Koning

Feestelijke heropening Aldi Veenendaal

VEENENDAAL De vernieuwde Aldi-vestiging aan Scheepjeshof wordt vrijdag 20 april om 8.30 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Joeri Smits. In verband met de verbouwing is dit filiaal sinds 6 april gesloten. 

De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal twintig euro aan boodschappen een tas met een kraskaart. Op de kraskaart staat gegarandeerd een prijs vermeld: bijvoorbeeld een tablet, een professionele gasbakplaat of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas. 

Op de openingsdag van 20 april is het in het gehele winkelcentrum gratis parkeren. Vanaf 21 april ontvangen klanten bij besteding van twintig euro bij de vernieuwde Aldi een parkeerkorting aan de kassa van 45 minuten.

De enthousiaste filiaalleider Joeri Smits: ,,Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel nieuwe stijl kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Veenendaal. We heten iedereen van harte welkom."

,,Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag na opening een Foodtruck in het winkelcentrum. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere  hapjes proeven." De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.