• Astrid Meyer

Feestelijk stoer bij Isla Moda

Advertorial

VEENENDAAL Isla Moda aan de Scheepjeshof 74-76 heeft haar collectie uitgebreid met LM Lofty Manner en Maison Runway. De damesmodewinkel bij de roltrappen heeft voor alle leeftijden een leuke broek, rok en top. Voor nog geen honderd euro kun je hier een complete outfit shoppen.

Isla Moda Women's Wear heeft de afgelopen drie jaar een brede klantenkring opgebouwd. Tienermeiden tot dames in de tachtig weten in haar betaalbare collectie allemaal wel een uniek kledingstuk te vinden om leuk mee voor de dag te komen. Alles in de winkel hangt op kleur, zodat je makkelijk kan combineren voor iedere gelegenheid en met leuke accessoires. ,,Mensen uit de hele omgeving tot aan Utrecht, Amsterdam en Rotterdam die hier in Veenendaal gezellig komen winkelen lopen bij ons binnen. We hebben een grote tafel staan waar we iedereen even een kopje koffie aanbieden en ook voor de heren is het dan prima vertoeven in de damesmodewinkel'', aldus Ton de Kievid. Isla Moda is tevens een erkend leerbedrijf en ontvangt haar klanten altijd gastvrij. De dames helpen graag dat bijzondere kledingstuk te vinden of een complete outfit samen te stellen. 

NIEUWE MERKEN

Isla Moda heeft veel kleding, schoenen en accessoires van haar eigen merk. Allemaal goed met elkaar te combineren voor een geklede, vlotte outfit, leuk en casual tot heerlijk los voor een stapavond. ,,Onze inkoopster Bianca Bos-Schoeman is altijd bezig met het vinden van nieuwe topjes, broeken, rokjes en accessoires. We krijgen wekelijks een aanvulling op onze collectie. Met de hipste nieuwe collecties van onder andere Maison Runway & LM Lofty Manner. In de etalage hangt telkens weer een nieuwe outfit en soms bellen mensen al op om kleding apart te laten leggen die ze op Facebook of Instagram hebben gezien.'' Naast de uitgebreide collectie kleding heeft Isla Moda verschillende sneakers staan tot laarzen en boots voor een sportieve en stoere look. Verder zijn er veel tassen, stijlvolle en flamboyante hoeden en warme kleurrijke sjaals. ,,Ook heel leuk als cadeau voor de feestdagen of kijk in onze sieradencollectie. We hebben prachtige armbanden en oorbellen of een stijlvol horloge van Oozoo.'' Isla Mode Women's Wear heeft de nieuwste klassieke en moderne damesmode tegen betaalbare prijzen.  

FEESTDAGEN

Voor jonge meisjes, en in dit geval ook de jongens, heeft Isla Moda een Spaanse verrassing. Kinderen mogen hun schoen komen zetten in de winkel. Sinterklaas zal hier een aardigheidje instoppen en vrijdag 1 en zaterdag 2 december mag je de gevulde schoen weer ophalen. Haar etalage toont nu al veel glitter & glamour met feestelijke outfits voor het einde van het jaar. Zwarte blazers met opvallende grote knopen, witte blouses met mouwen die wijd uitlopen en body´s met veel sterren en glitter in donkere tops. De sprankels, in het oog springende applicaties, een nette rok of zwarte broek maken een stoere geklede outfit en zijn gecombineerd ideaal voor de feestdagen, Kerst- of Nieuwjaarsborrel met het bedrijf. Kijk voor de wekelijkse aanvulling van de collectie van Isla Moda op Facebook, Instagram of in de etalage in de Scheepjeshof 74-76.