• Bespaar tot 350 euro op energie!

Exclusieve lezersactie: BesparenMetDeKrant.nl

Jaarlijks stappen ruim 1 miljoen huishoudens over van energieleverancier. Als lezer van deze krant heeft u gedurende de maand november de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor onze energieveiling. Door uw deelname krijgt u de mogelijkheid om te profiteren van een uniek en exclusief energieaanbod waardoor uw energierekening tot wel €350,- per jaar lager gaat worden. BesparenMetDeKrant.nl is een initiatief van BDU Media en vastelastenbesparing.nl. Vastelastenbesparing.nl is een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers. Al ruim 50.000 mensen zijn naar volle tevredenheid overgestapt van energieleverancier via het bespaar collectief.

"Als ik wist dat dit zo makkelijk was, dan had ik het veel eerder gedaan"

De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is de afgelopen jaren eigenlijk een fluitje van een cent geworden. Er is een landelijk centraal systeem waarin alle mensen geregistreerd staan met hun huidige energieleverancier, waardoor energieleveranciers met elkaar kunnen communiceren en de overstap van de ene naar de andere leverancier vlekkeloos verloopt. Je merkt dus niet eens wat van de overstap en komt nooit zonder stroom of gas te zitten.

"Ik hoorde in mijn omgeving al regelmatig dat mensen overstapte van energieleverancier. Ik heb er ook weleens naar gekeken, maar snapte eigenlijk niet goed hoe ik moest vergelijken. Ik kon ook niet echt zien of ik er nou wel echt op vooruit zou gaan. Dus deed ik maar niks" Zo vertelt de 53-jarige Rijk uit Bodegraven.

"Tot ik op een dag in de krant zag dat ik me vrijblijvend kon inschrijven voor een energieveiling. Het mooie daarvan is dat ik per mail alleen de allerbeste aanbieding van dat moment kreeg toegestuurd. Ik hoefde dus zelf niet meer onzeker te zijn of dit wel echt een goede deal voor mij was. Het is toch wel fijn om zeker te weten dat het goed geregeld is en dat er een deskundig team van mensen vooraf goed naar de aanbieding heeft gekeken.

Ik kon ook direct zien hoeveel ik zou gaan besparen. Dat was ruim €275,- in 1 jaar. Dat had ik niet verwacht. Het enige dat ik daar zelf voor hoefde te doen was mijn gegevens invullen, de rest is allemaal door de nieuwe energieleverancier geregeld.

Ik moet heel eerlijk zeggen: Als ik wist dat dit zo makkelijk was en ik zoveel geld kon besparen, dan had ik het veel eerder gedaan."

Ontvang nu ook de allerbeste aanbieding voor uw energierekening: Inschrijven is vrijblijvend en gratis en kan nog tot 30 november

U kunt zich nog tot 30 november inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe voordeliger de tarieven kunnen worden. Op 1 december zal het winnende aanbod bekend gemaakt worden.

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis. Pas als u het energieaanbod ontvangt hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.

Inschrijven kan via www.besparenmetdekrant.nl.