EF2 viert 5-jarig bestaan

VEENENDAAL Een samenwerking die in 1988 begon resulteert nu al vijf jaar in creatieve communicatie-uitingen voor heel Nederland. In 1988 behaalden Evan Pierik en Ferry Gerritsen een kampioenschap met de F2 van GVVV, ruim twintig jaar later bleek deze teamspirit ook aanwezig toen zij besloten om hun twee communicatie bedrijven samen te voegen. Na 5 jaar succesvol samenwerken, verzorgen zij met hun bedrijf EF2 met inmiddels een volledig elftal doeltreffende communicatie-uitingen voor Veenendaal en ver daar buiten.

Evan vertelt trots: ,,We zijn doorgegroeid naar een volwassen bedrijf waarin alles op zijn plek is gevallen. Marketing, ontwerp en techniek. Wij maken niet alleen mooie uitingen, maar vooral doeltreffende uitingen. Je website kan nog zo bijzonder zijn, maar als je geen bezoekers trekt, schiet je er nog niets mee op. Leuk om te zien dat we met ons enthousiaste team mooie dingen kunnen maken die resultaat opleveren."

Inmiddels mag het bedrijf werken voor grote landelijke partijen als Disney, Energiewacht en bijvoorbeeld de Hartstichting. ,,Maar ook uit het maken van campagnes, huisstijlen en brochures voor lokale bedrijven halen wij veel energie. Wij vinden het mooi om te mogen werken voor bedrijven met passie voor hun vak. Het is leuk om samen met een klant op zoek te gaan naar een creatieve manier om hun verhaal bij hun klanten onder de aandacht te brengen. Iedere klant verdient iets bijzonders, daar gaan we voor."

Dat techniek een steeds belangrijkere rol gaat spelen in het communicatievak weet iedereen. ,,We hebben een prachtig middenveld met enthousiaste programmeurs, zij weten de perfecte koppeling te leggen tussen de juiste data uit verschillende systemen. Zo kunnen wij bedrijven helpen om de efficiency te verhogen en de gewenste data op het juiste moment aan te bieden. Gebruiksvriendelijkheid en een goede performance staan bij EF2 centraal. Kortom, toegankelijke techniek die altijd werkt. Als klant wil je niet lastig worden gevallen met allerlei verschillende software of inlog-pagina's. Wij helpen bedrijven om hun klanten snel bij die informatie te brengen waar ze naar op zoek zijn", besluit Pierik.