Eerste editie Veense Mosselparty

VEENENDAAL Culinair netwerken met lokale ondernemers en steun voor een goed doel in Veenendaal. In dit nieuwe initiatief vonden twaalf bedrijven elkaar en zij nodigen andere ondernemers uit de directe omgeving uit voor een gezellig arrangement bij Mucha op 28 oktober van 17.00 tot 21.00 uur.

,,De groep sponsoren kent elkaar via werkrelaties en andere netwerkbijeenkomsten en vonden het een leuk initiatief om de Mosselparty, bekend in de Nederlandse kustplaatsen, naar Veenendaal te halen. Door eigen middelen beschikbaar te stellen of een financiële bijdrage te doen waren de plannen snel gevormd. De bedrijven CMC, Stichts Beheer, Olenz Notarissen, Bouman KantoorTotaal, VSTelecom, CTS IT, Rabobank, BDU, EF2, Jede en D-Signmakers kozen als locatie voor de sfeervolle en ongedwongen setting bij de laatste sponsor: Mucha'', vertelt Esther Algra van de organisatie. Bij het bekende restaurant aan het water is een complete avond gepland voor gezellig netwerken. Met wat muziek en de Zeeuwse delicatesse als culinair middelpunt, naast de diverse alternatieve hapjes.

Maatschappelijk ondernemen staat bij de organisatie tevens hoog in het vaandel. ,,De sponsoren hebben alles verzorgd voor de eerste editie van de Veense Mosselparty. Toch hebben we besloten entreekaarten te gaan verkopen. Voor 25 euro per persoon kunnen ondernemers genieten van een avond gezellig netwerken. En deze opbrengst komt geheel ten goede aan het Inloophuis Veenendaal. We weten dat zij nog steeds op zoek zijn naar huisvesting en willen dit prachtige initiatief graag steunen. Afgelopen donderdag hebben we kennis gemaakt met deze enthousiaste vrijwilligers die de deur open willen zetten voor iedereen die met kanker in aanraking komt. We hebben inmiddels al meer dan de helft van onze entreekaarten verkocht. Dus kijk snel op onze site: www.veensemosselparty.nl voor meer informatie en om de laatste kaarten te kopen.''