• EasyPark
  • EasyPark

EasyPark nu ook in Veenendaal te gebruiken

VEENENDAAL Inwoners van Veenendaal kunnen voortaan parkeren met behulp van de parkeerapp EasyPark. André Wielaard, Country Manager EasyPark Nederland en bestuurslid van Vexpan, het Nederlandse platform voor parkeren: „Na een vliegende start in Nederland is de app al te gebruiken in zo'n honderd Nederlandse plaatsen. We verwachten dat het hele land binnen enkele maanden gebruik kan maken van EasyPark."

In Europa is EasyPark beschikbaar in meer dan zevenhonderd steden in dertien landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa. Dat bespaart de Nederlandse automobilisten volgens Johan Birgersson, CEO van EasyPark Group, tijd en moeite. „Met EasyPark hebben gebruikers aan één app voldoende, ook wanneer ze voor vakantie of een zakenreis in een van de dertien landen zijn, waar wij dekking bieden."

Sinds de introductie in 2001 is EasyPark een van de grootste parkeerapps ter wereld. In tegenstelling tot andere parkeerapps kan EasyPark gebruikers waarschuwen wanneer zij hoogstwaarschijnlijk vergeten zijn hun parkeeractie te beëindigen. Zo wordt het risico om per ongeluk te veel te betalen geminimaliseerd. Wielaard benadrukt dat hij het steeds drukker ziet worden in steden. „Dat merken bezoekers en inwoners vooral doordat het steeds moeilijker wordt om een parkeerplek te vinden. Daarom is het onze missie om het leven in de stad beter leefbaar te maken met wat wij 'Parking Excellence' noemen. We helpen automobilisten hiermee om snel een parkeerplek te vinden, die ze aansluitend direct kunnen betalen."

EasyPark is beschikbaar in de App Store en Google Play. Registratie is gratis.