• Aldi Veenendaal
  • Aldi Veenendaal

Drukte bij heropening Aldi Scheepjeshof

VEENENDAAL Vanochtend stonden de eerste klanten al om 08.00 uur verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in het winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal. Filiaalleider Joeri Smits opende met een collega officieel de winkel door het blauwe lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van vers gebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ,,Fantastische winkel!'' werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van air-fryers, camera's tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen anderhalf uur uitgereikt. ,,Na even in de rij te hebben gestaan, was het geweldig om deze prijs te ontvangen'' aldus de enthousiaste prijswinnaar. 

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden op de openingsdag en de dag erna heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.

,,Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor'', aldus de trotse filiaalleider Joeri Smits.

PARKEERKORTING Vanaf 21 april 2018 ontvangen klanten bij besteding van € 20 bij de vernieuwde Aldi een parkeerkorting aan de kassa van 45 minuten. De verbouwde winkel aan Scheepjeshof 40 in Veenendaal beschikt over zo'n 470 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.