• Al tien jaar woon- en winkelplezier bij DOK 2.

    DOK 2

DOK 2 bestaat tien jaar

VEENENDAAL DOK 2 Bestaat tien jaar. Afgelopen maand was DOK 2-jarig en dat is groots gevierd. De woonwinkel op de woonboulevard in Veenendaal pakte uit met diverse acties waaronder een cashback actie en een kleurplatenactie voor de kinderen.

Feike Klomp

Tijdens de oktoberactie heeft DOK 2 flink uitgepakt. Mark Methorst, bedrijfsleider van DOK 2 vertelt hierover: ,,Bij DOK 2 willen wij de klant een unieke woonbeleving laten ervaren, in de maand oktober hebben wij door diverse activiteiten laten zien dat wij meer zijn dan gewoon een winkel." Zo zijn er twee kindermiddagen georganiseerd waarop de kinderen werden geëntertaind door clown Joris en zich helemaal konden uitleven op het springkussen.

SUCCESJAAR De afgelopen tien jaar heeft DOK 2 een flinke groei doorgemaakt. In de meest letterlijke vorm van het woord groeide het woonwarenhuis eind vorig jaar door een extra verdieping bovenop de huidige showroom te plaatsen. De verdiepingsvloer met vide geeft je een ruimtelijk gevoel en zorgt voor overzicht in de winkel; een unieke beleving. De ruim 6000 vierkante meter grote winkel biedt in verschillende stijlen talloze woonartikelen voor een breed publiek.

TOEKOMSTBEELD ,,We kijken terug op een prachtig jaar vol hoogtepunten, de heropening, de continue ontwikkeling in het assortiment en natuurlijk het tienjarig bestaan", vervolgt Mark. ,,Natuurlijk staan we niet stil. Woontrends volgen elkaar snel op en hier spelen we volop op in. Daarnaast willen we die unieke ervaring van woonwinkelen verder doorzetten. Bij DOK 2 ben je geen boodschappen aan het doen, je bent een dagje uit met het hele gezin."

Over DOK 2 Het gevarieerde assortiment van DOK 2 biedt voor iedereen mooie, betaalbare meubels. DOK 2 is opgebouwd volgens een compleet nieuw concept op het gebied van woonwinkelen. De winkel is opgedeeld in verschillende woonstijlen. In de winkel word je meegenomen langs de verschillende stijlen zoals Urban Loft, Houd van Hout, Landelijk Wonen en Design & Art. De klant proeft de verschillende sferen en ervaart welke sfeer het best past bij zijn woonwensen. Met de 'Best Buy' garantie ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Bovendien worden veel artikelen rechtstreeks uit voorraad geleverd vanuit het 12.000 vierkante meter grote magazijn in Tiel.

SALE EN MEER DOK 2 is the place to be voor zitten, opbergen, tafels, verlichting, vloerkleden, kantoor, slapen, kids, accessoires, onderhoud en neem ook eens een kijkje bij de sale producten. DOK 2 biedt natuurlijk altijd al de laagste prijsgarantie maar in de sale doet de sfeermaker daar nog een schepje bovenop. Daarnaast zijn alle sale artikelen ook nog eens snel leverbaar. Wees er snel bij want 'op is op'.

DOK 2. (Woonboulevard Veenendaal). Groeneveldselaan 55, 3903 AX Veenendaal. Voor meer informatie: Mark Methorst (Bedrijfsleider DOK 2), E-mail: mark@dok2.nl Telefoon: 0318-478308. Internet: www.dok2.nl Facebook: DOK2Veenendaal