• De dertien ondernemers die 19 november in De Basiliek een hoofdrol spelen.

    Annemarie Bakker

Dit zijn de genomineerden voor het Business Event Veenendaal

VEENENDAAL Network Business Events (NBE) heeft de genomineerden voor het Business Event Veenendaal bekend gemaakt. De veertiende editie van Business Event Veenendaal vindt maandag 19 november plaats in De Basiliek.

Tijdens dit evenement zullen awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorieën ‘Jonge onderneming/Ondernemer’, ‘MKB & Detailhandel’ en ‘Grootzakelijk’. En dat is nog niet alles. Dit jaar is gekozen voor een geheel nieuw muzikaal format waarin NBE haar krachten bundelt met de virtuoze en bijzondere concert pianiste/zangeres Iris Hond.

GENOMINEERDEN BITE ,The Motion Content Company en Verfijnd Veenendaal nemen het tegen elkaar op in de categorie ‘Jonge onderneming/Ondernemer’. In de categorie ‘MKB & Detailhandel’ strijden Restaurant Vendel, One4Marketing en DOK2 tegen elkaar. Boot Organiserend Ingenieursburo, Bert van Kruistum Schilders- glaszettersbedrijf en Cellro vertegenwoordigen de categorie ‘Grootzakelijk’.

JURY Tijdens de intakebijeenkomst mochten de genomineerden zich presenteren aan de jury en aan elkaar middels een pitch van maximaal twee minuten. Na iedere bedrijfspresentatie konden de aanwezigen vragen stellen. De Veenendaalse Krant liet deze kans niet onbenut en schotelde een aantal genomineerden de volgende vraag voor…

Hoe is het om genomineerd te zijn voor Business Event Veenendaal?

Stephan Bolderman van The Motion Content Company reageerde: ,,Als filmmakers werken we veelal backstage of in donkere studio’s, om mens en merk in beeld te brengen. Heel fijn dus om als jonge onderneming ook eens in de schijnwerpers te staan.”

Ook Marcel den Ouden reageerde vol enthousiasme toen hij hoorde dat DOK2 genomineerd is in de categorie MKB & Detailhandel: ,,Deze nominatie is een hele mooie waardering voor de collega’s en de exposanten van DOK2. Een mooie nominatie in het tienjarig bestaan van DOK. Uiteraard hebben we deze nominatie ook te danken aan alle klanten van het woonwarenhuis DOK2.’’

Cellro is genomineerd in de categorie ‘Grootzakelijk’ en het drijvende duo reageerde als volgt op de nominatie: ,,We waren bij verrast en vereerd toen we hoorden van het grote nieuws, de nominatie. We zijn weliswaar een internationale speler, maar hechten veel waarde aan onze lokale positie in het hart van de ICT Valley. Het is een mooie bekroning voor onze mensen die veelal uit de regio komen en het zijn onze mensen die met elkaar het bedrijf tot een succes maken.’’

TOEGANGSKAARTEN Benieuwd wie er uiteindelijk met de award naar huis gaat op maandag 19 november? Kaarten kunnen worden besteld via www.businesseventveenendaal.eventbrite.nl. Op www.businesseventveenendaal.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventveenendaal worden alle updates gedeeld.