• Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-Oost
  • Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-Oost

In de rij voor wonen in Veenderij

VEENENDAAL In het i-centrum Veenendaal-oost vond maandagavond de eerste officiële start verkoop plaats van het nieuwbouwproject Land in Zicht in Veenderij. Ruim voor de starttijd stroomde het informatiecentrum al vol en stond men in de rij om zich in te schrijven voor één van de woningen. De ontwikkelaar van dit project, Van Wijnen, biedt met Land in Zicht zowel rijwoningen als tweekappers en vrijstaande woningen, die straks komen te liggen op wooneiland G in Veenderij.

,,Wat een geweldige opkomst bij de start verkoop van Land in Zicht", aldus Floor Visschers, projectontwikkelaar bij Van Wijnen. ,,We hebben er vertrouwen in dat we rond de zomer de start bouw van dit project kunnen aankondigen."

NIEUWBOUWBEURS Wie niet in de gelegenheid was om de naar de start verkoop te komen, kan deze week de Nieuwbouwbeurs bezoeken. Op de stand van Veenendaal-oost (direct rechts bij de ingang) vindt u informatie over Veenderij en Buurtstede en uiteraard over alle nieuwe woningbouwprojecten. De nadruk zal daarbij liggen op het nieuwe en ruime aanbod op de wooneilanden van Veenderij.

De Nieuwbouwbeurs vindt plaats in het gemeentehuis op vrijdagavond 17 maart van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 maart van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en voor kinderopvang wordt gezorgd.