• Davelaar Sport

Davelaar gaat op wintersport

Advertorial

VEENENDAAL De winter lijkt nog nu nog ver weg, maar bij Davelaar Sport zijn ze al helemaal in wintersferen. Traditiegetrouw wordt een deel van de zaak omgetoverd tot een winterparadijs. Het motto van het team is niet voor niets 'winter is coming'. Het winterseizoen komt eraan. Compleet met skies, winterkleding, waxservice en een goed stukje advies.

Feike Klomp

Davelaar Sport weet waar het over praat. De speciaalzaak in Veenendaal bestaat bijna 45 jaar. Elk jaar brengen wintersportliefhebbers een bezoek aan de zaak om skiuitrusting aan te schaffen en 'goed beslagen ten ijs' naar de Alpen of andere skigebieden af te reizen.

Jan van Davelaar: ,,Elk jaar gaan pakweg 1 miljoen Nederlanders met wintersport. Wij zijn zelf ook wintersportliefhebbers. Daarom zijn we ook goed op de hoogte en weten wat wintersporters nodig hebben."

DIVERS AANBOD Davelaar Sport biedt veel op het gebied van wintersport. Naast een gevarieerd aanbod aan skies, kan de liefhebben ook bij Davelaar Sport terecht voor ski-onderhoud, skiverhuur, skischoenen en skihelmen. Geen eigen skies? Of wilt u het eerst eens allemaal ervaren? Huur dan skies bij Davelaar. ,,Wij verzorgen ook het waxen, slijpen en het volledige onderhoud. Kortom, we hebben alles in huis. Dat geldt ook voor accessoires als brillen, sokken, stokken en goede helmen compleet met geïntegreerd vizier."

Winterkleding is een andere populaire tak van sport bij de Veenendaalse specialist. ,,Speciaal voor de dames voeren wij topmerken als Protest, Brunotti, Luhta, Goldbergh en Icepeak. Mooie kleding, perfect voor winterse omstandigheden en praktisch in gebruik."

WINDDICHT Ook voor de heren is er kledingaanbod. Merken als Luhta, Protest, Brunotti, Icepeak en Colmar sieren straks de winkel. ,,De meeste winterkleding is multifunctioneel. Zowel te dragen in het wintersportgebied, maar ook hier in eigen land. Een aantal kwaliteiten zijn: topmateriaal, winddicht maar toch ademend. Dus je hebt er lang plezier van."

BOOTFITTING Een aandachtspunt bij het skiën blijft de skischoen. ,,Vaak zit deze niet goed of het zorgt voor blessures. De ontwikkeling van schoenen gaat hard. Er komen steeds betere schoenen op de markt. Daarom bieden wij bootfitting. Dat is een specialisatie die bestaat uit het aanpassen, op maat maken en aanmeten van skischoenen."

BREED SCALA Daarnaast is en blijft Davelaar Sport natuurlijk de vertrouwde sportzaak waar de sportliefhebber terecht kan voor een breed scala aan sportartikelen. Direct werkt Davelaar dus ook mee aan bewegen, want bewegen is gewoon goed en gezond. Dat is aangetoond. Kom in beweging en wandel de ruime zaak binnen. Het goed opgeleide en vakkundige team helpt iedereen graag op weg. En veel plezier in de sneeuw binnenkort.

Davelaar Sport. Passage 47-49, 3901 AZ Veenendaal. Telefoon: 0318-479050.

E-mail: info@davelaarsport.nl Internet: www.davelaarsport.nl