• Actief Werkt Uitzendbureau

Danny Franken beste flexkracht van Veenendaal

VEENENDAAL Danny Franken is verkozen tot Superkracht van Veenendaal en omstreken. Uit honderden genomineerden behaalde hij deze titel. De komende periode kan hij ook nog kans maken op de landelijke Superkracht AW!ard 2017 door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De verkiezing is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt!

Actief Werkt! gelooft sterk in een persoonlijke en lokale aanpak. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! licht toe: ,,Deze persoonlijke benadering en begeleiding wordt enorm gewaardeerd door onze flexcollega's. Dit wordt keer op keer bevestigd in onze tevredenheidsonderzoeken waarin we ook terug zien dat de mate waarin een flexcollega Actief Werkt! zou aanbevelen in zijn omgeving ieder jaar weer stijgt. Met de huidige verkiezing tonen we onze waardering voor hun inzet.''

Vestigingsmanager Mireille van Nunen: ,,Danny is voor ons een echte Superkracht omdat Danny is een ontzettend enthousiaste flexkracht die altijd op tijd is en een echte ambassadeur is voor zowel Actief Werkt! als voor onze klant, Autobedrijf Bochane BV. Wij waarderen zijn inzet, enthousiasme en het feit dat hij altijd een lach op zijn gezicht heeft! Nu nog die landelijke titel binnenhalen, dus we roepen heel Utrecht op om te stemmen."

Nu alle Superkrachten bekend zijn, mag iedereen in Nederland van 13 tot en met 22 november via een stempagina stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. Kort na 23 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.