• Slapen.nl

Cinderella boxsprings bij Slapen.nl

Advertorial

VEENENDAAL Goed slapen is belangrijk voor lichaam en geest! Niet alleen je lichaam herstelt na een goede nachtrust. Ook de hersenen wassen tijdens het slapen als het ware schoon, zodat u de nieuwe dag weer uitgerust en fris kan beginnen. Daarom krijgt u bij Slapen.nl persoonlijk advies bij het zoeken naar een nieuw bed. En met boxsprings vanaf 998 euro biedt Slapen.nl tevens een comfortabele instapprijs.

Een nieuw bed wilt u graag even proberen en daarom heeft Slapen.nl naast haar onlinewinkel een showroom aan de Industrielaan 1A. Met zo'n 25 boxsprings toont zij verschillende merken en hier kunt u goed ervaren welke steun een matras geeft en hoe comfortabel een bed ligt. ,,Op al onze slaapsystemen bieden we een goede prijs/kwaliteit verhouding. En we zullen altijd met onze klanten in gesprek gaan wat zij precies zoeken in een bed. Het is een belangrijke aankoop, zeker ook voor uw gezondheid. Met een nachtrust van zo'n acht uur liggen we hier toch een derde van ons leven in en het is belangrijk uitgerust op te kunnen staan. Recent onderzoek geeft bijvoorbeeld aan dat ons hele lichaam haar afvalstoffen verwerkt wanneer we rusten. Dat is iets waar we best wel wat in mogen investeren'', aldus Jacques. Hij geeft samen met zijn vrouw Mathilde klanten al bijna 25 jaar een persoonlijk advies in het juiste slaapsysteem voor heerlijk slapen.

CINDERELLA Kwaliteit is belangrijk, maar ook let Slapen.nl op een mooie uitvoering voor in uw slaapkamer. Cinderella is bij veel mensen bekend van hun kwaliteit in dekbedovertrekken, maar zij heeft tevens een prachtige boxspring ontwikkeld. ,,Cinderella is een oerhollands merk en wij hebben enkele van haar slaapsystemen ook in de showroom staan. Met de betere pocketveringen in haar matrassen en vakmanschap in de stofferingen. Cinderella biedt een hoogwaardige afwerking en een design van deze tijd dat niet misstaat in uw slaapkamer. De boxsprings zijn zowel in een vlakke als een elektrische uitvoering te krijgen en we bieden u in de showroom graag meer informatie over dit nieuwe merk in onze collectie.'' De Boxspringspecialist Slapen.nl heeft veel topmerken en altijd tegen de scherpste prijzen! U bent van harte welkom voor een persoonlijk advies, waarbij u zich tevens kunt oriënteren in een goed slaapsysteem.

KORTINGEN Slapen.nl heeft naast de complete slaapsystemen tevens lattenbodems, matrassen, toppers, dekbedden en kussens tot dekbedovertrekken. ,,Met het oog op de nieuwe collectie hebben we nu veel eindejaarskortingen op de modellen in de showroom om ruimte te maken. En tevens bieden we op veel van de overige voorraad momenteel een leuk voordeel. Hoewel we ons rustig voorbereiden op een verhuizing in de nabije toekomst vanwege de ontwikkelingen in het Hollegoed, ontvangen we voorlopig onze klanten nog in de showroom aan de Industrielaan 1a. U bent welkom van dinsdag tot en met zaterdag van tien uur 's ochtends tot vijf uur 's middags. Of neem gerust contact op voor een persoonlijk advies, dat tevens in de avonduren mogelijk is'', besluit Jacques. Kijk voor meer informatie van merken tot type slaapsystemen op: www.slapen.nl.