• Het gedreven team van Burgland Makelaars.

    Marco Davelaar Artifoto Veenendaal

Burgland Makelaars, aangenaam!

VEENENDAAL Dit keer heeft onze redacteur een afspraak bij Burgland Makelaars waar hij een enthousiast gesprek heeft met Wessel Berkhout die als register makelaar/taxateur en eigenaar leiding geeft aan een enthousiast en gedreven team bestaande uit vier personen. Zij zijn gevestigd in een fraai kantoor op een prominente locatie direct aan de drukke rotonde hoek Zandstraat/Weverij. Vanzelfsprekend wordt deze locatie goed benut, zo is sinds enige tijd de etalage voorzien van moderne en opvallende LED displays waardoor de getoonde woningen nog beter tot hun recht komen.

Kenmerkend voor Wessel en zijn team is de 'rechttoe rechtaan' aanpak waarbij zijn focus altijd is gericht op resultaat en klanttevredenheid. Hij steekt dan ook direct van wal.

,,Ook in de huidige woningmarkt is het als (potentiele) woningverkoper belangrijk om een écht onderscheidende makelaar in de arm te nemen. Niet een makelaar die zegt onderscheidend te zijn, maar een makelaar die het daadwerkelijk is! Een makelaar die in een onderhandeling zorgt voor het allerbeste resultaat.”

ADVIESGESPREK ,,Vanzelfsprekend verklappen wij in dit artikel niet hoe wij dit met onze onderscheidende werkwijze in de praktijk bewerkstelligen. Wel nemen wij dit graag met u door in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Temeer omdat wij iedereen graag persoonlijk adviseren. Ieder huis en iedere verkoper is immers anders en een standaard advies bestaat niet.”

,,Twee dingen willen we wel alvast noemen: wanneer u ons in 2019 nog opdracht geeft om uw woning te verkopen dan is het veelomvattende presentatiepakket van 495 euro gratis. Ook willen wij niet onbenoemd laten dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening al lange tijd gemiddeld waarderen met een 9,6. Niet geheel onbelangrijk want dit is ook nog eens met afstand de hoogste makelaarsbeoordeling van Veenendaal."

,,Als u plannen heeft om uw woning te gaan verkopen, maak dan alleen hierom al een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek. Het kost u ongeveer een uurtje, eventueel een kopje koffie en ik weet zeker dat u overtuigd raakt van onze unieke werkwijze! Kortom: het kost u niets maar kan u veel opleveren. Wij zijn immers niet voor niets gewoon een goede makelaar!”

,,Bent u op zoek naar een andere woning? Laat ons dit gerust weten", vervolgt Berkhout. ,,Wij nemen u dan op in ons grote zoekersbestand en informeren u als eerste bij passend aanbod. Uiteraard is het ook mogelijk om onze facebookpagina te 'liken' want ook hier presenteren wij nieuwe objecten als eerste! Daarnaast zijn wij actief op diverse andere sociale media zoals Linkedin, Instagram en dergelijke."

Burgland Makelaars is gevestigd aan de Zandstraat 61 in Veenendaal en is bereikbaar via telefoonnummer 0318-628412. Het totale woonaanbod is te vinden op www.burglandmakelaars.nl.