• Sfeervol bowlen bij Olround Veenendaal

    Kim Krijnen fotografie

Bowling Olround: 'Een compleet avondje uit'

Advertorial

VEENENDAAL Bowlingcentrum Olround is al ruim twee jaar actief aan de Tuinstraat in Veenendaal. En veel mensen weten dat, als ze een avondje uit willen met familie, vrienden of collega's, ze bij de bowlingbaan in het centrum van Veenendaal moeten zijn. Manager Paul Kortman loopt rond en regelt alles wat er nog voor die dag moet gebeuren. ,,Dit weekend verwachten we weer veel mensen die gezellig komen bowlen. Zo is het discobowlen erg populair. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat er hier nog veel meer valt te beleven."

Paul Kortman neemt plaats aan een van de sfeervolle loungetafels. Met uitzicht op de brandende openhaard én de bowlingbanen vertelt hij over de verschillende arrangementen die de bowlingbaan aan de Tuinstraat aanbiedt.

INCLUSIEF DRANKJES ,,Veel mensen weten ons al te vinden voor een gezellig uurtje bowlen. Dat is natuurlijk helemaal geweldig. Maar wij bieden echt een compleet avondje uit. Er is een dinerarrangement waar mensen met elkaar kunnen grillen aan tafel. Alles wordt verzorgd. En alles inclusief drankjes voor een vaste prijs. Na het bowlen is het ontzettend leuk om hier nog met elkaar na te borrelen, de sfeer zit er altijd goed in. En het is een unieke locatie: dineren in een gezellige omgeving, met uitzicht op de bowlingbaan. Dat geeft een extra dimensie aan je diner. Daarnaast zijn wij geen standaard bowlingcentrum. Het is hier door de goede belichting en de authentieke stenen muren een plezierige omgeving."

Kortman vertelt enthousiast over Olround. ,,Wij hebben hier in Veenendaal ontzettend veel verbouwd. Dat was twee jaar geleden een ongelooflijke uitdaging. Het is mooi om te zien hoeveel mensen ons weten te vinden. Het leuke is dat we een echt familiebedrijf zijn. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Daarom hebben wij gekozen voor een ruime opstelling van de banen. Ook mindervalide mensen kunnen hier terecht, daar hebben we speciale rekken voor."

POOLTAFEL Paul Kortman wijst naar de hoek waar de pooltafel staat. ,,Het is ideaal dat wij ook nog andere spelletjes aanbieden. Zo kunnen de ouders na het bowlen gezellig iets drinken met elkaar en vermaken de kinderen zich dan zeker nog een tijdje. Dus ook als je klaar bent met het bekende uurtje bowlen, is er nog van alles te doen waar je de avond mee kan vullen.'

PAASBRUNCH Nu de paasdagen er weer aankomen, zijn ze bij Olround weer druk bezig met de voorbereidingen. ,,Bij Olround bieden we een paasbrunch aan. Een uitgebreid en luxe buffet waar mensen heerlijk kunnen brunchen. We bieden een warm én koud buffet aan. Zo is er voor ieder wat wils. Ook in de avond bieden we een onbeperkt drie gangen grillbuffet aan. Vervolgens kunnen gasten nog gezellig anderhalf uur bowlen. Op die manier worden de Paasdagen wel heel gezellig. En natuurlijk een paaseitje voor iedere strike, want dat hoort erbij. Dit is in de omgeving echt een unieke formule. En wij vinden dat belangrijk, altijd net wat meer bieden."