• Kim Krijnen

Bowlen tijdens de kerstdagen

VEENENDAAL Gezellig bowlen met familie, vrienden, collega's of met een sportteam. Het is en blijft gezellig en ontspannend. Olround bowlen, eten & drinken snapt dat. Maar achteroverleunen is er bij het bedrijf met vijf vestigingen in Veenendaal, Nijmegen, Utrecht, Maarssen en Haarlem niet bij. Olround zoekt voortdurend naar nieuwe invalshoeken om het bowlen aantrekkelijk te houden.

Feike Klomp

Bedrijfsleider Paul Kortman over Olround Veenendaal: ,,Met onze nieuwe huisstijl willen we een eenheid uitstralen van de vijf bowlingbanen. Tegelijkertijd heeft elke bowlingbaan een eigen karakter omdat dat past bij de plaats waar het gevestigd is." Olround heeft nu nog vijf bedrijven, maar een zesde is onderweg, laat Kortman verder weten: ,,In Maastricht wordt op korte termijn een compleet nieuw bowlinghuis gebouwd."

Net als andere jaren staan de deuren van Olround Veenendaal weer wagenwijd open voor aantrekkelijke arrangementen tijdens de kerstdagen. Wat is er nu leuker om tijdens deze feestdagen niet alleen maar gezellig te tafelen maar ook om even in beweging te komen en de prijs voor de 'eeuwige roem' in de wacht te slepen? Want er zijn altijd bowlers die graag die strike willen gooien en de competitie willen winnen.

KERSTBRUNCH Wat bijvoorbeeld te denken van een Bowl & Kerst arrangement. Maak een keuze uit het brunch- of dinerarrangement, geschikt voor het hele gezin. ,,Het leuke hiervan is dat je niet alleen kunt genieten van smaakvol eten, maar ook op een andere manier samen bent." Met de Olround kerstbrunch geniet de bowler van een uitgebreide en luxe brunch, met alles erop en eraan. De volgorde mogen de bowlers zelf bepalen; eerst bowlen en dan brunchen of andersom." Een Olround kerstdiner, een luxe grillarrangement, in combinatie met bowlen kan ook. Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op de website of vraag het even na. ,,Snel boeken is aan te raden, want vol is vol. De arrangementen zijn te boeken voor Eerste Kerstdag (25 december) en Tweede Kerstdag (26 december)."

Bij Olround Veenendaal zijn daarnaast nog veel meer arrangementen mogelijk. Voor jong en oud. Van 'Biertje, Balletje, Bowlen' tot een toffe 'Kidsparty'. Kortman: ,,Ondanks dat bowlen al een hele lange traditie heeft, zien we dat het nog steeds erg populair is. Zeker ook onder jongeren. Wij doen ons best om met nieuwe invalshoeken en veel beleving de bowlingsport een schwung te blijven geven."

Voor de echte bowlingliefhebbers is deelname aan een competitie ook mogelijk. Gedurende het seizoen organiseert Olround Bowling Veenendaal meerdere competities. Van competitief tot recreatief. Vraag naar de mogelijkheden en bowl sportief mee.

Olround Veenendaal. Tuinstraat 97, 3901 RA Veenendaal. T: 0318-541196. E: info@olroundveenendaal.nl I: www.olroundveenendaal.nl I: www.olround.nl F: olroundveenendaal