• Aart Aalbers

BOV'ers gaan verzekeringen bundelen

VEENENDAAL Het Veenendaalse bedrijf CMC heeft een nieuw assurantie concept ontwikkelt voor de Veense ondernemers. De leden van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) kunnen met een korting, die kan oplopen tot 25 procent, deelnemen aan een aantrekkelijke collectieve verzekering. Dinsdag hield CMC een presentatie in een afgeladen volle ruimte van Business Club De Heuvelrug.

Aart Aalbers

CMC bood de leden van de BOV dinsdag een lunch aan. Ook had men de cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop uitgenodigd om de officiële aftrap van de samenwerking tussen CMC en de BOV te verrichten. Deze deden dit op een ludieke manier.

Heerschop: ,,We moeten jullie aan het lachen maken maar dit is een hele serieuze zaak." Waas vond dat de leden van de BOV 'bofkonten' zijn nu ze aan het collectief mogen meedoen. ,,De bof is erg besmettelijk dus zullen wel veel BOV ondernemers mee gaan doen." Zo dacht Waas. Heerschop meende dat Gerard Oostermeijer van CMC zijn gasten vanmiddag wel in de watten zal leggen. ,,Er zullen wel geen korstjes aan de broodjes in jullie lunchpakket zitten." Vanaf dat moment ging de website www.bovcollectief.nl met de allerlaatste informatie de lucht in.

ALLER MOOISTE Ben Koelewijn, mede-eigenaar van CMC, benadrukte dat het aller mooiste van deze nieuwe samenwerking het Veense onderonsje is. ,,Het is voor Veense ondernemers en door Veense ondernemers. Daarnaast laten we bij schadegevallen ook nog eens de reparaties verrichten door zoveel mogelijk Veense ondernemers. Zo profiteren bij schadegevallen de Veense schilder, de Veense aannemer en het Veense autoschadeherstelbedrijf er ook weer van."

WINSTDELING De voordelen voor de Veense ondernemer zijn onder meer de aantrekkelijke korting en dat de bedrijvenkring een winstdeling ontvangt. De BOV zal de winstdeling gaan gebruiken voor investeringen op de bedrijventerreinen. Ondernemers kunnen bij CMC een kosteloze assurantiescan met een voorstel op maat ontvangen. Koelewijn: ,,Het is niet alleen de prijs die het aantrekkelijk maakt. We bieden ook producten aan met uitstekende voorwaarden en uitgebreide dekking. We zijn als Veenendaals bedrijf erg trots op dit collectieve aanbod dat voor de 700 leden van de BOV beschikbaar is gekomen. We richten ons op de meest voorkomende verzekeringen, de zogenaamde 'brand' verzekeringen waarin zaken als opstal, inventaris en bedrijfsschade worden verzekerd. Wij doen ook reeds zaken op het gebied van collectief met BIG4 accountantskantoren. Onze cliënten hebben bij ons een perfecte dekking, een professionele begeleiding en een scherpe prijs." Koelewijn geeft aan dat meerdere grote, zelfs internationale, verzekeraars achter het initiatief staan. ,,Hierdoor kan niet alleen een eenmanszaak zich aansluiten bij het collectief maar ook grote bedrijven met meer dan 100 personeelsleden. We weten al van zo'n 150 bedrijven dat ze gaan meedoen."

CHEQUE Ook René van Holsteijn van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal is blij met de samenwerking: ,,We maken als BOV afspraken voor onze leden op het gebied van beveiliging, opleiden van BHV'ers en nu dus verzekeringen. Zo weten we samen voordeel te behalen. De kracht van het samen verzekeren zit mede in het feit dat we al een collectieve beveiliging op de industrieterreinen hebben hetgeen extra korting oplevert. Dit is de kracht van het collectief." Koelewijn: ,,We hebben goede hoop dat we eind volgend jaar met een dikke cheque naar de BOV zullen komen."