Boni Supermarkten reikt prijzen uit

VEENENDAAL De Spetterende Spaaractie die Boni Supermarkten samen met het Dolfinarium hield, heeft vele winnaars opgeleverd in de Boni Supermarkt in Veenendaal. De grote winnaar van de Spaaractie bij Boni Supermarkten was Ismay Hofstede uit IJsselmuiden die zichzelf voor één dag KinderDIERecteur mag noemen van het Dolfinarium. Ook in Veenendaal vielen vele prijzen, van een Familiejaarabonnement op het Dierenpark tot vrijkaarten en dolfijnenknuffels.

Klanten van Boni Supermarkten konden acht weken lang stickers sparen voor het Spetterende Spaaralbum. In het kader van het 50-jarige bestaan van het Dolfinarium zijn Boni Supermarkten en het Dolfinarium deze bijzondere actie samen aan gegaan. In het album zat nog een kenniswedstrijd en een kleurplatenactie.

Bouke van der Wal, directeur van Boni Supermarkten: ,,Kinderen hebben van alles kunnen leren in het Spetter Spaaralbum over de dieren van het Dolfinarium. Het is een actie geweest waar niet alleen de jongste klanten aan mee deden, ook volwassenen vonden het leuk om de stickers te verzamelen."

De Spaaractie was een groot succes: de stickeralbums vlogen de filialen uit. Ook de bijzondere stickers, waaronder met geur en 3D print werden door de klanten gewaardeerd.