• Winkelstad Veenendaal

Black Friday in Winkelstad Veenendaal

VEENENDAAL Winkelstad Veenendaal haakt dit jaar voor de eerste keer in op Black Friday. Black Friday vindt zijn oorsprong in Amerika en valt altijd op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op Black Friday bieden zo'n 130 winkeliers in het centrum van Veenendaal hoge kortingen aan op delen van het assortiment. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan zwarte ballonnenpilaren bij de ingang.

Black Friday is overgewaaid uit de Verenigde Staten en wordt daar gehouden op de dag na Thanksgiving. Die dag zijn de meeste Amerikanen vrij en Black Friday is daar het begin van het seizoen voor de Kerstaankopen. Inmiddels organiseren ook steeds meer winkels in Nederland een Black Friday. Ook hier worden die dag flinke kortingsacties gehouden, om het winkelpubliek in de aanloop naar Sinterklaas en Kerst van te laten profiteren.

Winkeliersvereniging Corridor nam het initiatief om ook in Veenendaal een Black Friday te organiseren. Ruim 130 winkels haakten aan met aantrekkelijke aanbiedingen op delen van het assortiment! Het winkelend publiek kan voor de Black Friday acties vrijdag aanstaande tot 21.00 uur terecht bij de winkels met een zwarte ballonnenpilaar voor de ingang.