• Het team van vier makelaars maakt ook graag een afspraak met u voor een langere bezichtiging om een woning te 'beleven'

    Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Bezoek ook de Open Huizen avond

VEENENDAAL Even naar binnen stappen bij die nieuwe woning die u op het oog heeft? Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars organiseert volgende maand een Open Huizen avond bij zo'n twintig woningen.

,,Wij hebben vijf keer per jaar een Open Huizen route. Tweemaal sluiten we aan bij de landelijke organisatie van de NVM. Dan kun je door het hele land woningen die bij NVM makelaars te koop staan binnenlopen. Zelf organiseren we ook twee zaterdagen een mogelijkheid om met een aanzienlijk aantal woningen in Veenendaal kennis te maken. En woensdag 6 juni kan dit 's avonds tussen zes en half negen. Speciaal ook voor mensen die op zaterdag werken of een druk programma hebben om zich nu eens te kunnen oriënteren. Want de Open Huizen route is voor woningzoekers echt een moment om verschillende huizen even te 'proeven'. Is dit een huis waar ik me thuis kan voelen? Heeft het de mogelijkheden die ik zoek? Op een later moment maken we graag een afspraak om een echte bezichtiging te doen'', vertelt Marcelle van Ginkel. Hiervoor nemen de makelaars bij Van Ginkel & Van Bemmelen dan ook echt de tijd.

BEZICHTIGINGEN Het makelaarskantoor heeft vier makelaars en daarmee de mogelijkheid om wel 150 bezichtigingen per week in te kunnen plannen. ,,En we plannen echt ruim voldoende de tijd om een woning te 'beleven'. Je moet ook even op de bank kunnen zitten en rondkijken. Het gevoel krijgen of een huis echt bij je past. Het aanbod in Veenendaal is nog best redelijk en als makelaar weten we wat op de markt gaat komen. In de bestaande bouw zijn veel mooie woningen op goede locaties. Soms moet je even door de huidige opstelling heen kijken en denken aan je eigen droomkeuken of badkamer. Dan merk je dat we veel leuke huizen hebben en met de hypotheken welke wij aanbieden is vaak ook financiële ruimte om een bestaande woning helemaal eigen te maken'', vervolgt de makelaar. Ook in de vrijstaande woningen ziet Van Ginkel dat Veenendaal veel te bieden heeft. ,,Misschien niet altijd geheel wat je voor ogen hebt, maar met wat fantasie kun je zo'n huis ook met wat kleine verbouwingen helemaal tot je eigen thuis maken.''

BESTAAND & NIEUW Verder heeft Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars ook in nieuwbouw een mooi aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Brouwershof in het centrum. ,,Met appartementen voor starters of met een groot volume en leuke stadswoningen met een tuintje. En dan is er een hele nieuwe buurt ontstaan bij de entree van Veenendaal in De Veense Poort. Hier is een zeer divers aanbod van type woningen . Voor allerlei vragen kunt u terecht op ons kantoor, bij één van de drie dames in de binnendienst. Zij hebben allemaal een opleiding in de makelaardij en weten veel te vertellen over ons aanbod bestaande bouw, nieuwbouwprojecten en onze diensten'', besluit Marcelle. En tevens weten zij alles over de woningen waar u op woensdag 6 juni tijdens de Open Huizen Avond de sfeer even kunt proeven. Bezoek het makelaarskantoor aan het Boompjesgoed 16 of kijk voor meer informatie op: www.ginkelbemmelen.nl.