• Curves geeft een complete cardio- en krachttraining in slechts dertig minuten.

    Curves Veenendaal

Bewegingstussendoortje bij Curves

VEENENDAAL Ingrid Luteijn is sinds januari 2017 eigenaar van Curves, de sportschool voor vrouwen in Veenendaal. Inmiddels heeft ze al veel leden gewonnen voor deze speciaal op vrouwen gerichte fitnessformule. ,,Voldoende en goed bewegen is voor je algehele gezondheid heel belangrijk. Bij ons kunnen vrouwen veilig samen bewegen, zonder dat ze zich ongemakkelijk hoeven te voelen tussen de vaak mannelijke spierbundels in de gewone sportscholen”, zegt ze.

,,Krachttraining verhoogt je stofwisseling, het verlaagt je vetpercentage, je slaapt beter, je wordt stressbestendiger, je voelt je energieker, het verbetert je geestelijke gezondheid, verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en diabetes en tot slot: Je krijgt meer zelfvertrouwen." ,,Curves geeft je een complete cardio- en krachttraining in slechts dertig minuten", vervolgt Luteijn.

,,De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, twee spieren tegelijk. Gedurende dertig minuten verander je elke halve minuut van toestel. Het sporten is niet gebonden aan vaste tijden; je doet je workout wanneer het jou past, altijd onder begeleiding van een coach. Zo haal je zeker je fitness doelstelling."

,,Tijdens de intake leggen we jou uit wat Curves is, laten we je de club zien en doen een figuuranalyse. Vervolgens plannen wij de eerste vijf trainingen altijd op afspraak, één op één begeleiding vinden wij in de beginfase erg belangrijk. Na de vijfde training en korte evaluatie kom jij sporten op de momenten die jou uitkomen."

GEVARIEERD ETEN ,,Naast het sporten kan het speciale voedingsprogramma Curves Complete gevolgd worden. In groepsverband en onder leiding van een deskundige coach, volg je het voedingsprogramma ondersteund door weekmenu’s. Samen proberen we je je doel te helpen bereiken. Het is absoluut geen crashdieet, maar een andere leefstijl, bewust bezig zijn met gezond en gevarieerd eten. De combinatie van sporten en het volgen van Curves complete is aantoonbaar succesvol om je doelstellingen te realiseren."

,,Curves Veenendaal is de fitnessclub die voor mij onmisbaar is geworden. Ik sport hier inmiddels al twaalf jaar en altijd met heel veel plezier. De begeleiding is erg goed en er hangt een prettige sfeer. Door het sporten, en volgen van het Curves voedingsprogramma, ben ik 15 kilo afgevallen, hierdoor is mijn medicijngebruik gehalveerd of zelfs helemaal niet meer nodig", aldus Dicky Swagers. ,,Vitaler, gezonder, energieker en krachtiger in slechts 30 minuten; Met Curves gaat het ook jou lukken."

,,Heb je interesse om Curves uit te proberen? Maak dan, geheel vrijblijvend, gebruik van onze actie: dertig dagen sporten voor dertig euro", nodigt Ingrid Luteijn uit.

Curves Veenendaal
Dr. S. de Bruïnestraat 5
3904 CA Veenendaal
Telefoon (0318) 55 53 12
Email: veenendaalzuid@curves.nl

w [https://curves.nl/curves-veenendaal/