• ,,Als u daadkracht nodig heeft, is Boers Advocaten een partner die onvoorwaardelijk partij kiest!''

    Studio Pothoff

Betrokkenheid bij Boers Advocaten

Advertorial

Goed over een zaak nadenken, duidelijk en helder adviseren en de cliënt de mogelijkheden variërend van procederen tot schikken voorleggen. ,,Bij Boers Advocaten kijken we verder dan de wet alleen en investeren tijd om mensen te leren kennen. Soms is het belangrijk dat een cliënt zijn of haar verhaal kwijt kan. Wij begeleiden de cliënt vervolgens naar de beste oplossing'', vertellen Eugénie Ponjee-Scheurwater en Corina Evertse.

,,Dit kan door te blijven praten en tot een schikking te komen met de wederpartij. Dan maken wij een vaststellingsovereenkomst en is het aan de partijen zich hieraan te houden. Op andere momenten is een uitspraak van de rechter noodzakelijk of wenselijker. Deze geeft namelijk direct een dwingende verplichting tot uitvoering'', verduidelijkt Corina. Boers Advocaten is bekend met alle rechtsgebieden, maar richt zich uitsluitend op het civiele recht. ,,Als u daadkracht nodig heeft, is Boers Advocaten een partner die onvoorwaardelijk partij kiest! In zakelijke aangelegenheden van incasso's tot faillissementen, maar ook voor vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht. Bij het ondernemingsrecht start dit al met het bepalen van de rechtsvorm van een bedrijf, tot de overdracht naar een nieuwe eigenaar. Binnen arbeidsrecht zijn wij bekend met het bijstaan van zowel de werkgever als de werknemer. Zo zien wij ook veel particulieren.''

SAMENWERKEN Daarnaast adviseert Boers Advocaten veel particulieren bij een onenigheid op het gebied van erf- en familierecht. ,,Bij een echtscheiding bieden we tevens de mogelijkheid voor mediation. Deze mediation geeft veel ruimte om een voor iedereen acceptabele oplossing te vinden. Zeker wanneer er ook kinderen in een gezin zijn. Zelf ben ik gespecialiseerd in letselschade. Dit kan zijn na een verkeers- of bedrijfsongeval of bij medische fouten. Ook in deze zaken is bewijsvoering voor de rechter belangrijk en zullen wij eerst grondig onderzoeken hoe sterk een cliënt staat. Daarbij sta ik soms in strafzaken mensen bij die bijvoorbeeld slachtoffer zijn van een misdrijf. Daders verwijzen we naar collega's van een ander kantoor. Binnen ons kantoor vullen we elkaar aan en werken we onderling nauw samen. Bijvoorbeeld wanneer een letsel gevolgen heeft voor het werk en dit tot een arbeidsconflict leidt met een werkgever'', aldus Eugénie.

BLOG Heeft u een juridisch probleem en wilt u weten of een rechtsgang de oplossing is. Neem gerust contact op met Boers Advocaten. ,,We doen altijd een vrijblijvende en kosteloze intake en kijken of uw rechtsbijstandverzekering de kosten dekt. Want u heeft vrije keuze voor een advocaat! Verder zullen wij de stukken beoordelen en inschatten of er een zaak in zit. Eventueel maken we deze afspraak in de avonduren'', besluiten Corina Evertse en Eugénie Ponjee-Scheurwater. Iedere veertien dagen publiceert Boers Advocaten een blog. Hierin stipt zij allerlei zaken aan ter informatie voor zowel ondernemers als particulieren. Volg haar dus op Facebook en LinkedIn. U kunt Boers Advocaten tevens bezoeken aan de Kerkewijk 20 of bel met: 0318-522404.

Kijk voor meer informatie op de website: www.boersadvocaten.nl.