• De adviseurs bij Superkeukens aan de Smalle Zijde tonen u in de showroom graag de vele voorbeelden in huiselijk ingerichte keukens.

    Astrid Meyer

Beste prijs bij Superkeukens

VEENENDAAL Superkeukens aan de Smalle Zijde 70 biedt in een mooi verlichte showroom 35 keukenopstellingen om inspiratie op te doen. Hier kunt u alle kastjes openen, de frontjes en werkbladen in verschillende combinaties zien tot een keuken met inductiekookplaat of een vrijstaand fornuis.

Superkeukens in Veenendaal is één van drie vestigingen van een lokale ondernemer. ,,En we zijn als zelfstandig bedrijf aangesloten bij een grotere samenwerking met totaal veertig showrooms, zodat we met een gezamenlijke inkoop de klant veel voordeel kunnen bieden. Wij richten ons op de mensen in Veenendaal en omgeving die een nieuwe keuken zoeken. Als uw adviseur blijven we het aanspreekpunt en kunnen alles verzorgen tot installatiepartners in de montage en verleggen van elektriciteit en water'', legt filiaalmanager Danny Slok uit. De vestiging aan de Smalle Zijde is erg ruim in opzet en toont 35 verrassende keukenopstellingen. ,,We hebben een prachtig pand waar vroeger Cornelissen zat. Met een hoog plafond en de doorkijk tot achter, die diverse voorbeelden in stijlen toont. Onlangs hebben we alle verlichting aangepast naar led, zodat de kleur in veel frontjes goed te zien is.'' Met verschillende accessoires hebben de keukens een gezellige huiselijke uitstraling.

VR KEUKEN Superkeukens heeft geen actieperioden rond feestdagen of spektakelkortingen. ,,Wij bieden klanten altijd direct de beste prijs voor hun nieuwe keuken! Je hoeft niet te wachten, maar krijgt het hele jaar door veel waar voor je geld. Een keuken kopen mensen niet vaak, dus nemen we de tijd om alle wensen in kaart te brengen en goed te luisteren naar uw ideeën. Wij geven hierop een deskundig advies in wat mogelijk is in de ruimte en welke apparatuur het beste past. Na de keuze van het materiaal voor het werkblad en de kleuren in de keuken maken we dan een 3D tekening op een groot scherm. En met het opzetten van de VR-bril kunt u een stapje nemen in de nieuwe keuken. Met een transparante offerte en direct de beste prijs kunnen klanten thuis rustig nadenken over ons aanbod'', vervolgt Danny. Het is altijd mogelijk even te oriënteren in de showroom en wanneer er tijd is, kunt u met een adviseur direct uw ideeën doornemen. Of een afspraak maken voor een later moment.

MAATWERK Superkeukens levert Duitse kwaliteit kastjes met maatwerk. ,,Onze showroom toont voorbeelden en deze kunnen we aanpassen naar uw ruimte. Bijna alles is mogelijk met de grote en bekende keukenmerken in apparatuur. Wij nemen alle keukenzorgen uit handen en bevestigen drie weken voor de plaatsing deze datum. Twee dagen voor het monteren brengen we de keuken langs en onze vaste montagepartner zorgt voor een professionele plaatsing. Wij nemen na een aantal dagen altijd nog even contact op of alles naar wens is verlopen'', besluit Danny. Kom eens langs bij Superkeukens aan de Smalle Zijde 70 en doe inspiratie op voor uw nieuwe keuken. Zij heeft een gratis inspiratieboek voor u klaarliggen. Voor meer informatie of een ontactformulier om een afspraak te maken, kijk bij vestiging Veenendaal op: www.superkeukens.nl