• Cafetaria 't Huus

Angelique Pol verkozen tot Ster van het Jaar

VEENENDAAL Angelique Pol van Cafetaria 't Huus 2.0 in Veenendaal werd maandagavond 29 oktober verkozen tot Ster van het Jaar tijdens de uitreiking van de Cafetaria Top 100. Op het podium kreeg Pol een vast contract aangeboden. Want zo'n parel in je bedrijf, houd je natuurlijk graag aan. De ontwikkeling van Pol (49) in de cafetariabranche is indrukwekkend. Dat schrijft SnackKoerier, dat de verkiezing organiseerde. 

Zonder enige ervaring ging Pol, woonachtig in Renswoude, in juli 2017 aan het werk bij Cafetaria 't Huus 2.0. Wat ze wél had, was een grote wil om zich om te scholen en zich het vak binnen een jaar eigen te maken. ,,En dat alleen al is een nominatie waard'', zegt haar werkgever Nina Visser. ,,Zo kroop ze weer in lesstof en rondde meerdere cursussen met mooi resultaat af en stimuleerde haar collega's om hetzelfde te doen.''

TRAININGEN Pol: ,,Ja, dat vind ik fantastisch, de kans die ik hier kreeg om mezelf te ontwikkelen. Ik heb verschillende trainingen mogen doen. Een milkshake- en ijstraining, allergenen training, Haccp training en twee trainingen ter preventie van overvallen. Maar ook trainingen die worden gegeven door leveranciers'', volgt Pol met enthousiasme.

PUBERS Waar Pol in uitblinkt? ,,Ze kan goed omgaan met de pubers in het team'', zegt haar werkgever Nina Visser vrolijk. Pol: ,,Ik heb zelf een zoon van vijftien, dus weet een beetje hoe ik met pubers om moet gaan'', zegt ze lachend. ,,Ik kan met iedereen lezen en schrijven. Vind de gezelligheid ook leuk, maar ik durf ook goed aan te geven wanneer er weer serieus gewerkt moet worden. Ze accepteren het allemaal als ik dat zeg. Ik ben niet streng, maar wel duidelijk.''

TOP 100 Ook werd de Cafetaria Top 100 bekend gemaakt door Snack Koerier. Daarin staat Cafeteria 't Huus 2.0 op de 65e plek, de op een na hoogste positie van de provincie Utrecht (achter Het Oude Raedthuys uit Cothen op de 35e plek). Kijk hier voor de volledige top 100.

Bron: Snack Koerier