• Jerry Lampen

Andre Kuipers als gastspreker op event van Info Support

VEENENDAAL Info Support organiseert  op donderdag 5 april op haar hoofdkantoor in Veenendaal een Inhousedag met André Kuipers als gastspreker. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via carriere.infosupport.com/inhousedag.

Het event wordt om 17.00 uur geopend met een lezing van André Kuipers over innovatie en techniek in de ruimtevaart. Daarna maken de gasten op interactieve wijze kennis met Info Support. Er wordt verteld over de projecten, waarmee Info Support hun klanten dagelijks vooruit helpt. Ook maakt men kennis met relevante thema's die op dit moment onze aandacht hebben: Webscale-IT, Artificial Intelligence, Blockchain, Internet of Things en Cyber Security. Het programma eindigt rond 20.15 uur en eten is inbegrepen.

André Kuipers is na Wubbo Ockels de tweede Nederlandse ruimtevaarder die de ruimte in ging. Kuipers vloog met het ruimtestation ISS 193 dagen lang, 16 keer per dag, een rondje om de aarde. Kuipers neemt de gasten mee op reis door de ruimte en geeft zijn visie op innovatie en techniek. 

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen de docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste  technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Met ruim 400 medewerkers laat Info Support hun opdrachtgevers in branches als food & agriculture, overheid, zorg, financiële dienstverlening en verschillende industriële sectoren voorop lopen in hun markt.