Nermina Kundić lijsttrekker voor D66 Veenendaal

VEENENDAAL Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 zal Nermina Kundić lijsttrekker zijn voor D66 Veenendaal. Zij werd unaniem verkozen door de leden van de afdeling.

Nermina Kundić is op dit moment wethouder voor D66. In haar portefeuille heeft zij onder andere het onderwijs, de jeugdzorg, evenementen en duurzaamheid. ,,Op al deze terreinen heeft zij de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt, met als hoogtepunten het integraal huisvestingsplan voor het onderwijs en de ambitie om als gemeente in 2035 energieneutraal te zijn'', aldus afdelingsvoorzitter Jasper Aalbers.

VERBINDENDE KRACHT ,,We zijn heel blij met de verkiezing van Nermina. Zij heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een verbindende en inspirerende kracht. Eerst in de gemeenteraad en als politiek leider, en de afgelopen jaren als wethouder. Met Nermina als lijsttrekker gaan we met heel veel vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen in."

Nermina Kundić reageerde zelf ook op haar verkiezing: ,,Ik ben erg blij met het vertrouwen dat de leden opnieuw in mij hebben uitgesproken. Ik heb heel veel zin in de campagne en veel vertrouwen in een mooi resultaat."

VERKIEZINGSPROGRAMMA De verkiezing van de lijsttrekker is de eerste stap op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Een werkgroep van leden werkt aan het verkiezingsprogramma, dat na de zomer zal worden gepresenteerd. Dan zullen ook de verkiezingen voor de andere plekken op de lijst plaatsvinden.