• DENK Veenendaal

DENK Veenendaal heeft kandidatenlijst rond

VEENENDAAL De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van DENK Veenendaal is bekend. ,,De diversiteit van de kandidatenlijst is een mooie afspiegeling van Veenendaal'', zegt lijsttrekker Gökhan Çoban. ,,DENK zal in Veenendaal met een enthousiast team de komende maanden de boodschap van verbinding laten horen.''

De kandidatenlijst bestaat uit betrokken Veenendalers, waaronder een ondernemer, zorgprofessional, docent, jongerenwerker, beleidsadviseur, sportinstructeur en consultant. ,,In Veenendaal zal DENK met haar boodschap op zoek gaan naar verbinding en het geluid van alle Veenendalers in de gemeenteraad laten horen.''

DIVERSITEIT Gökhan Çoban: ,,Wij hebben een fantastische lijst waar ik enorm trots op ben. Wij zijn er in geslaagd een lijst te vormen van 16 bevlogen Veenendalers. Onze kandidaten hebben verschillende roots, Nederlands, Marokkaans, Turks, Somalisch, Bosnisch, Afghaans en Angolees en onze top tien bestaat voor de helft uit vrouwen. Ook staan er veel jongeren op onze lijst. Daardoor slaagt DENK er in om deze groep beter te betrekken bij de politiek. Zo staan er vier jongeren op onze lijst die momenteel ook lid zijn van de Veense Jongerenraad. Een lijst waar de diversiteit als kracht er van af straalt, een lijst waar iedere Veenendaler zich in zal herkennen."

In november 2016 werd de afdeling van DENK in Veenendaal opgericht door Gökhan Çoban. Op dit moment leidt hij de eenmansfractie namens DENK in de gemeenteraad van Veenendaal. ,,In Veenendaal is veel draagvlak voor het geluid van DENK. Dit zien wij onder andere terug in het groeiend ledenaantal en de bijdrage van veel enthousiaste vrijwilligers", aldus Çoban.

Het verkiezingsprogramma van DENK Veenendaal zal naar verwachting begin januari worden gepresenteerd. DENK verwacht vier zetels te behalen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart 2018.

KANDIDATENLIJST De kandidaten van DENK Veenendaal :

1. Gökhan Çoban (m)

2. Fatima Zohra Aliyat (v)

3. Mandy Heikamp (v)

4. Yasin Makineli (m)

5. Bilal Taanabout (m)

6. Şeyda Kuzey (v)

7. Mohammed Akka (m)

8. Ebru Esen (v)

9. Moustapha Lahnine (m)

10. Nora Akachar (v)

11. Asad Saadat (m)

12. Mouad Issaoui (m)

13. Majdin Kadic (m)

14. Ahmed Abdelrahman (m)

15. Shanika Landman (v)

16. Tekin Kürkçü (m)