Verenigingsactie Veenendaal: een paar honderd euro is snel verdiend!

Met enthousiasme en trouwe vrijwilligers kom je als vereniging een heel eind. Maar dan zijn er ook nog de onmisbare euro´s. Speciaal voor verenigingen uit Veenendaal die wel wat financiële steun kunnen gebruiken houdt online boodschappenservice Stockon een actie. Een paar honderd euro voor je vereniging is snel verdiend...

Over Stockon
Stockon is een nieuwe online boodschappenservice, die razendsnel groeit. Je grijpt nooit meer mis in je boodschappenkast. Via een app bestel je eenvoudig de boodschappen. PostNL, het moederbedrijf van Stockon, levert de producten af bij je voordeur (gratis bij bestellingen vanaf 25 euro).

Geld verdienen als vereniging
Speciaal voor de actie ontvangt jouw vereniging een unieke kortingscode. Iedereen die met deze code voor minimaal 25 euro aan boodschappen bestelt, verdient 10 euro voor de vereniging en krijgt zelf ook nog eens 10 euro korting. Per bestelling loopt het voordeel dus op tot 20 euro. Elke consument kan de unieke kortingscode drie keer verzilveren.

Voor welke verenigingen? Alle verenigingen uit de gemeente Veenendaal kunnen profiteren van de actie. Verenigingen die zich snel inschrijven maken bovendien kans op gratis redactionele aandacht (artikel met foto) in het actiemagazine dat half november verschijnt bij de Veenendaalse Krant. Daarin krijg je alle ruimte om je vereniging te promoten en plaatsgenoten te enthousiasmeren om jouw vereniging te steunen door te shoppen met jullie unieke code.

Deelnemen is eenvoudig
Vul onderstaand formulier in en wij zullen de informatie toesturen.